aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Καμία πρόταση από την Ανόρθωση»

«Καμία πρόταση από την Ανόρθωση»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στην επικαιρότητα του ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία.

«Ο μεθαυριανός αγώνας με τον Πανιώνιο την θα είναι ένα τεστ ετοιμότητας σε σχέση με τον αγώνα της μεθεπόμενης Τετάρτης. Έχουμε δύο παίκτες στο ιατρικό δελτίο με μυϊκούς τραυματισμούς, τον Ρουέδα και τον Εφραίμ, οι οποίοι ακολουθούν το πρόγραμμα που προβλέπεται και ακολούθως θα φανεί κατά πόσο θα υπολογίζονται. Θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Χεσούς μπορεί να κρίνεις ότι πλησιάζει η επάνοδός του σε σχέση με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Εφραίμ υπέστη μυϊκή διάταση και χρειάζεται επιπλέον φυσιοθεραπείες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είπα πολλές φορές πως σε μυϊκούς τραυματισμούς εξαρτάται από τον σωματότυπο του κάθε παίκτη ξεχωριστά γι’ αυτό και δεν μπορείς να προσδιορίσεις χρονικό διάστημα. Το φιλικό την Πέμπτη με τη Δόξα μόλις ενημερωθήκαμε πως θα είναι στις 19:30 στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και δεν προκύπτει κάποιο θέμα ασφάλειας. Θα είναι ένα φιλικό για να κρατήσουμε σε ετοιμότητα κάποιους παίκτες που δεν θα παίξουν με τον Πανιώνιο».

Για τα θέματα σχεδιασμού είπε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ίσως αυτή την εβδομάδα να υπάρξουν νεότερα. Το κοντά από το μακριά είναι σχετικό. Μπορεί να προκύψει εξέλιξη μέσα στις επόμενες ώρες, μπορεί μέσα στις επόμενες 4-5 μέρες».

«Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει προτεραιότητα να αποκτήσει επιθετικό. Αλλάζουν τα στάτους σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχουμε προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην επίθεση. Μπορεί να υπάρξει εξέλιξη μόνο αν προκύψει κάποιος πολύ καλός παίκτης που μας ενδιαφέρει και μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να τον αποκτήσει», είπε σχετικά με τον Μεχντί Ταρεμί αλλά και την πιθανή απόκτηση επιθετικού.

Για τους δανεικούς παίκτες και το… αλαλούμ με τον Ράφαελ Ρόμο, είπε: «Κάποιοι ανακοινώθηκαν ήδη σε άλλες ομάδες, κάποιοι άλλοι θα ανακοινωθούν αργότερα. Στο θέμα τερματοφυλάκων δεν άλλαξε κάτι. Είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρχουν τρεις κοινοτικοί τερματοφύλακες στο ρόστερ. Ξεκαθαρίζω πως ο Ρόμο είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ και αν αφαιρεθεί αυτός από το ρόστερ θα πάει δανεικός για ένα χρόνο. Αν θα τον δίναμε για δύο χρόνια, τότε ποιος ο λόγος να τον αποκτήσουμε. Εμείς επίσημη πρόταση από την Ανόρθωση δεν έχουμε. Άρα ό,τι γράφεται είναι διαφορετικό μ’ αυτό που ισχύει».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την διάθεση μέχρι στιγμής. Πάμε για μεγαλύτερο αριθμό μέσα στις επόμενες μέρες σε σχέση με αυτόν του σαββατοκύριακου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ