aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΚαμαρ(α)ώστε τον! (pics)

Καμαρ(α)ώστε τον! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα η Ανόρθωση, η οποία αντιμετώπισε την Αλκή στην Ορμήδεια και όπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και σε αυτό έφυγε νικήτρια. Αυτή τη φορά με 1-4. Η Αλκή προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με 1-0.

Η Ανόρθωση ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ράγιος και πήρε προβάδισμα με τον Καμάρα στο 32′. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ, καθώς στο 48ο λεπτό (πάλι) ο Καμάρα σημείωσε το 1-3 με κοντινό πλασέ. Στο 70ο λεπτό ο Καμαρά πέτυχε χατ τρίκ! Εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Αλκής και σε άδειο τέρμα έγραψε το 1-4.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού σκόραρε τρεις φορές, ενώ την περασμένη Τετάρτη πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο πρώτο φιλικό της «Κυρίας» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Έτσι ο Καμαρά δείχνει από πολύ νωρίς τις… άγριες διαθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ρόνι Λέβι επέλεξε την ακόλουθη ενδεκάδα: Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ, Κβέσιτς, Οικονομίδης, Βίκτορ, Ράγιος, Ματθαίου, Καρλίτος, Καμαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ