aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Καλύτερος του Καζού ο Ζοαοζίνιο. Καλές επιλογές η Ομόνοια, τίποτα στην τύχη»

«Καλύτερος του Καζού ο Ζοαοζίνιο. Καλές επιλογές η Ομόνοια, τίποτα στην τύχη»

Οικονομική υπέρβαση χαρακτήρισε για την Δόξα την μετεγγραφή του Καρλάο ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ράδιο Πρώτο χαρακτήρισε πιο σοφές και προσεγμένες τις φετινές μετεγγραφές του ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι η Ομόνοια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη σχετικά με τις επιλογές της, ενώ για την Ανόρθωση, ο γνωστός ατζέντης, υπογράμμισε ότι πάει σε γνώριμες λύσεις και θα έχει την σφραγίδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

«Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού. Υπολείπεται η μεταγραφή του στόπερ, κάναμε ήδη έξι μετεγγραφές. Η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα με εργομετρικά και προσαρμογή παικτών. Δεν ήταν εύκολο να υπογράψουμε τον Καρλάο, ήταν παίκτης με υψηλό κασέ.

Προσπαθήσαμε να του μεταφέρουμε τα καλύτερα για τη Δόξα, είμασταν σε επαφές ένα μήνα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής για τα δικά μας δεδομένα. Πληρώσαμε και πήραμε τον Καρλάο, όμως δεν ήμαστε αδιάφοροι για τον Σαντίκ, γνωρίζει ο ίδιος ότι τον θέλουμε, περιμένουμε τα νεότερα από την ομάδα του στην Ισπανία. Μακάρι να κλείσει.

Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία εφτά χρόνια κρατήσαμε το 75% των ποδοσφαιριστών μας, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή περίοδο. Δεν είναι θέμα κούρασης το ράβε – ξήλωνε της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα που είχαμε στάθηκαν εμπόδιο, όμως τώρα καταφέραμε να φέρουμε τη Δόξα σ’ ένα πολύ καλό σημείο, να μην χρωστάμε σε κανέναν. Ανεβάσαμε λίγο το μπάτζετ και το πήχη και καταφέραμε αυτή τη χρονιά να ξεκινήσουμε από κάπου.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο. Στον ΑΠΟΕΛ έκαναν πολύ καλές μετεγγραφές. Τον Ζοαοζίνιο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, είναι καλύτερος από τον Καζού! Είναι πιο σοφό και πιο προσεγμένο στις μετεγγραφές του ο ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη φέτος, ο ποδοσφαιριστής από την Κοπεγχάγη (Λούφτνερ) είναι πολύ καλός, όπως και ο Ουζόχο αν κλείσει. Η Ομόνοια πιστεύω θ’ ανέβει σκαλοπάτι. Η Ανόρθωση θα έχει τη σφραγίδα του Τιμούρ Κετπσάγια, πάει σε γνώριμές λύσεις και αν οι μεγάλοι είναι δυνατοί θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Εμείς επίσης θα είμαστε διαφορετικοί στη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ