aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚάλβο στεναχωρημένος και μόνος ψάχνει!

Κάλβο στεναχωρημένος και μόνος ψάχνει!

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Τόνι Κάλβο, είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι που μας αποχαιρέτησε πρόσφατα. Ο Καταλανός εξτρέμ, στα 30 του χρόνια δηλώνει μέσω του Instagram ότι επιθύμησε πάρα πολύ να παίξει ποδόσφαιρο. Στην περσινή σεζόν ο Κάλβο αγωνιζόταν στη Βέροια και κατέγραψε 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως μαζί με τις αναφορές του ανήρτησε φωτογραφία του με τη φανέλα της Ανόρθωσης, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί οποιοσδήποτε πως ονειρεύεται να επιστρέψει στην Κύπρο για να αγωνιστεί ξανά με την «Κυρία».

Όπως δηλώνει, προπονείται μόνος για να διατηρηθεί σε φόρμα και να βρει ομάδα τον προσεχή Δεκέμβριο. «Οι δύσκολες στιγμές σε κάνουν πιο δυνατό», δηλώνει ο Καταλανός ακραίος φορ, με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Ανδρέα Μακρή, να τον ενθαρρύνει λέγοντάς του «μείνε δυνατός φίλε, αξίζεις τα καλύτερα».

Μάλιστα, αρκετοί είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης οι οποίοι επιζητούν την επιστροφή του στην ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ