aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Kαλοβλέπει» και τον Εγγλέζου

«Kαλοβλέπει» και τον Εγγλέζου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τους Φιλιώτη και Μουχτάρη, η Δόξα «καλοβλέπει» και την περίπτωση του Νικόλα Εγγλέζου, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Ο 26χρονος εξτρέμ θεωρείται μια ποιοτική επιλογή, ικανός να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Το ενδιαφέρον υπάρχει, απομένει να επιθυμεί και ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στη Δόξα.

Ο Εγγλέζου κουβαλά την εμπειρία από μεγαλύτερες ομάδες και στη Δόξα μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη μονάδα. Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα. Στο τραπέζι για τη Δόξα παραμένουν τα ονόματα των Φιλιώτη και Μουχτάρη. Ο πρώτος, εάν δεν καταλήξει στον Απόλλωνα, είναι πιθανό να ενταχθεί στο ρόστερ της Δόξας και ο δεύτερος εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, στην προσφυγική ομάδα βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και επιθτελικού μέσου για τον Κατάλογο Α. Στόχος η απόκτηση ικανών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα προσδώσουν ποιότητα και θα κάνουν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ