aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚαλώς την Ανόρθωση κι ας άργησε! Eπιτέλους νίκη με δύο «ζωγραφιές»! (pics)

Καλώς την Ανόρθωση κι ας άργησε! Eπιτέλους νίκη με δύο «ζωγραφιές»! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική με τον αγώνα της Αναγέννησης κόντρα στην Ανόρθωση, ο οποίος έληξε 2-1 υπέρ της «Κυρίας» και μάλιστα με ανατροπή. Η προσφυγική ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και συνδύασε το ντεμπούτο του νέου τεχνικού της Ρόνι Λέβι με νίκη και καλή εμφάνιση.

Οι κυανόλευκοι πέτυχαν τη δεύτερή τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο, αφού στην πρώτη τους επιτυχία έχαναν 0-1 από τον Άρη και στο τέλος επικράτησαν με 2-1. Πλέον, ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ από πλευράς Δερύνειας, οι πράσινοι αν και πάλεψαν, έχασαν και παραμένουν στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Όσον αφορά στην εξέλιξη των δύο ημιχρόνων, η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα στάδια του αγώνα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Ο Πελέ επιχείρησε το σουτ αλλά ο Μάστρου ήταν σε ετοιμότητα. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Βέσλεμ έφυγε στην πλάτη τις άμυνας (8’) και από πλάγια θέση, με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 και… θύμωσε τον Ρόνι Λέβι.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι Ερέρο, Ράγιος και Γκονσάλβες είχαν τις δικές τους στιγμές να φέρουν το μάτς στα ίσα, όμως ο Μάστρου ήταν σε ετοιμότητα. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (39’) όταν ο Καμπρέρα άφησε έξυπνα στον Πελέ και αυτός με σουτ εντός περιοχής σκόραρε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τέλειωσε το πρώτο, με την Ανόρθωση να κρατά την μπάλα στην κατοχή της και στο 66’ οι «κυανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν, μάλλον δικαιολογημένα, για πέναλτι σε παράβαση του Γιουσπασιάν στον Γκονσάλβες. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την νίκη και πέτυχαν στο 82’ ένα γκολ… ποίημα.

Ο Γκονσάλβες υποδέχτηκε την μπάλα, κοντρόλαρε ωραία με το στήθος και με ανάποδο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος η «Κυρία» διαφύλαξε το υπέρ της αποτέλεσμα και πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να υποδεχτεί την Δόξα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Αναγέννηση (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Μπαρπούδης, Ντιαλό, Αναστασίου, Ευθυμίου,  Θεράποντος (77’ Χριστοδούλου), Γιουσμπασιάν, Νατσιόπουλος (88’ Κάλεζιτς), Βέσλεμ, Μπριζίντο, Φουρτάδο (88’ Ράτκοβιτς).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Kόπριβετς, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Ερέρο, Σάντος, Ράγιος, Σιβού, Οικονομίδης (63’ Κυριάκου), Γκονσάλβες (90’ + 2 Νικολάου), Πελέ (89’ Καλδερόν), Καμπρέρα.

Θεατές: Περίπου 500.

Σκόρερ: 8’ Βέσλεμ / 39’ Πελέ, 81’ Γκονσάλβες.

Κίτρινες: 36’ Φουρτάδο, 73’ Μπριζίντο, 78’ Γιουσπασιάν / 62’ Πελέ

Αποβολές: –.

Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος.

Α’ βοηθός: Νικήτα Στέλιος.

Β’ βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος.

Τέταρτος: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Παρατηρητής: Λοΐζου Λοΐζος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ!

Δείτε και πιο κάτω το live της αναμέτρησης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ