aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Και να υπέγραψαν οι Ελουντού-Κορέια, δικαίωμά τους. Θα προβούμε σε καταγγελία…»

«Και να υπέγραψαν οι Ελουντού-Κορέια, δικαίωμά τους. Θα προβούμε σε καταγγελία…»

Για το ρεπορτάζ της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) ο Γιώργος Κωνσταντίνου (μέλος του Δ.Σ. των ερυθρόλευκων) εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για τη δημοσίευση της είδησης περί συμφωνίας της Ανόρθωσης με τους Τσαρλς Ελουντού και Άντερσον Κορέια πριν από τον επαναληπτικό στο κύπελλο.

Επιπρόσθετα, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων υπογράμμισε πως η στάση μερικών ΜΜΕ ήταν ανήθικη προς τη Νέα Σαλαμίνα και αποκάλυψε πως θα προβούν σε καταγγελία.

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Το γρήγορο γκολ της Ανόρθωσης αποσυντόνισε την προσπάθεια της ομάδα μας. Εκεί που προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι η τύχη μας γύρισε την πλάτη με το δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ του Μαριάνοβιτς. Υπάρχει απογοήτευση γιατί ο κόσμος επιστρατεύθηκε και ήρθε κοντά στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια. Ήταν βαρωσιώτικο ντέρμπι από τα παλιά. Πρέπει όμως να δούμε τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχουν ελπίδες ακόμα για την εξάδα και θα ετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για τον Απόλλωνα. Υπάρχει πίκρα, αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα συντρίμμια της ήττας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας μετά την τελευταία αγωνιστική».

Για τον αποκλεισμό: «Βρήκαμε σε κακό φεγγάρι την Ανόρθωση. Την κοιτάξαμε στα μάτια και στο πρώτο παιχνίδι νομίζω θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές. Οι παίκτες μας προσπάθησαν σ’ όλο το παιχνίδι. Δυστυχώς ο τρόπος της Ανόρθωσης με ένα αμυντικό πλάνο δεν μας επέτρεψε να κάνουμε ευκαιρίες που κάναμε σε άλλα παιχνίδια. Δεν έχουμε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας, προσπάθησαν. Κάποιοι βέβαια υστέρησαν αλλά γενικά υπήρχε η προσπάθεια. Συνεχίζουμε».

Για τους Κορέια-Ελουντού και τα δημοσιεύματα: «Ήταν τελείως ανήθικο, θα προβούμε σε ενέργειες καταγγελίας. Δεν ήταν σωστό εκ μέρους μερικών ΜΜΕ να βγάλουν τέτοια είδηση μία μέρα πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Καταρχάς δεν έχουν υπογράψει οι ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αλλά και να υπέγραψαν, είναι δικαίωμα τους. Αυτό όμως που συμπεράναμε, ήταν προσπάθεια που είχε σκοπό να πλήξει τη Νέα Σαλαμίνα. Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες. Αθλητικογράφοι πιέστηκαν και δέχθηκαν να βγάλουν τέτοιες πληροφορίες προς τα έξω. Μας στεναχώρησε πάρα πολύ. Μετά από έρευνα που έχουμε κάνει, έχουμε βγάλει συμπέρασμα πως ήταν ενέργειες που είχαν σκοπό να βλάψουν το σωματείο μας. Κρατήσαμε χαμηλή στάση, αλλά μας ενόχλησε. Θα βγάλουμε ανακοίνωση και θα μιλήσουμε με την ΕΑΚ. Πρέπει να γίνουν υποδείξεις. Ποτέ δεν συμπεριφερθήκαμε έτσι εμείς σε κανέναν. Δεν γίνεται το βράδυ πριν το παιχνίδι να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα».

Για το μέλλον των δύο: «Είναι δύο χρόνια μαζί μας. Ο καθ’ ένας θέλει να διαφυλάξει τα συμφέροντα του. Υπάρχει πλήρης επαγγελματισμός. Οι ποδοσφαιριστές απ’ ότι μας είπαν δεν είναι σε θέση να υπογράψουν ή να συμφωνήσουν. Εξακολουθούν να είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όμως, από την άλλη σίγουρα θα έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες. Αυτό όμως που έγινε ήταν τελείως ανήθικο. Το λέω με πίκρα γιατί η Νέα Σαλαμίνα δεν αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ