aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαι... Κίνα για Μαρτίνες

Και… Κίνα για Μαρτίνες

Ο Νίκολας Μαρτίνες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και του Κατάρ, τη στιγμή που η Ανόρθωση θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ωστόσο, από την Κύπρο δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό…

«Μια ακόμη ομάδα που γράφτηκε για τον παίκτη είναι ο Πανιώνιος, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η… χάρη του Μαρτίνες έχει φτάσει μέχρι την Κίνα. Το όνομα του εν λόγω συλλόγου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως λέγεται από το περιβάλλον του παίκτη πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του gazzetta.gr, που επικαλείται πληροφορίες του.

O παίκτης αυτή τη στιγμή είναι στην Αργεντινή, για διακοπές μαζί με την οικογένειά του, ενώ αναμένεται να ακούσει και από τα χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν υπολογίζεται ή όχι για του χρόνου.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα βγαίνουν από μερίδα του Τύπου, ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, αν κι ο ίδιος θέλει να πάρει μια ευκαιρία και να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στο Λιμάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ