aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαμπρέρα: «Ευτυχισμένοι εδώ, εγώ και το κορίτσι μου...»

Καμπρέρα: «Ευτυχισμένοι εδώ, εγώ και το κορίτσι μου…»

Ο Αϊράμ Καμπρέρα επισκέφθηκε πρόσφατα την αποστολή της Κορόνα Κιέλτσε, η οποία πραγματοποίησε προετοιμασία στην Κύπρο ένεκα της διακοπής του πολωνικού πρωταθλήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πρώην συμπαίκτες του.

Εκεί ήταν και η παρακάμερα της ομάδας που κατέγραψε στιγμές του Ισπανού επιθετικού της Ανόρθωσης με τους παίκτες της Κορόνα Κιέλτσε, ενώ απέσπασε από αυτόν και δηλώσεις.

Ο Καμπρέρα παραδέχθηκε ότι η πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι στο τέλος η Ανόρθωση θα μπει στην εξάδα: «Ο καιρός είναι καλός, όπως την Ισπανία και την Τενεριφή.  Για μένα είναι καλή η ζωή, εγώ και το κορίτσι μου είμαστε ευτυχισμένοι εδώ. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή, ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε για την πρώτη θέση και τώρα είμαστε στη 9η θέση, αυτό δεν είναι καλό για εμάς και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στην ομάδα και να την ανεβάσουμε. Τώρα η διοίκηση έχει αλλάξει και παλεύουμε για να πάρουμε την ομάδα στην εξάδα».

«Μερικές φορές παρακολουθώ κάποιους αγώνες και το κορίτσι μου λέει γιατί όχι μια μέρα να επιστρέψουμε στην Πολωνία. Το κορίτσι μου του αρέσει πάρα πολύ εδώ, ο καιρός είναι πολύ καλός, έχει θάλασσα, έχει τα πάντα για να είναι χαρούμενη, όμως αγαπώ την Πολωνία γιατί μου αρέσει το γήπεδο και το πρωτάθλημα στην Πολωνία. Ήταν η πρώτη μου φορά μακριά από την Ισπανία και όλοι με βοήθησαν πάρα πολύ. Ήρθα εδώ γιατί έχω καλούς φίλους και είπα με ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι στην Κορόνα ό,τι καλύτερο και να έχει μια καλή σεζόν», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ