aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΉττα της Sabbianco Ανόρθωσης από την HCB Karvina

Ήττα της Sabbianco Ανόρθωσης από την HCB Karvina

Δυσκόλεψε η υπόθεση πρόκριση στους «16» του EHF European Cup για την Sabbianco Ανόρθωση μετά την εντός έδρας ήττα 29-24 από την πρωτοπόρο του Τσέχικου πρωταθλήματος HCB Karvina. Η ρεβάνς θα γίνει το προσεχές Σάββατο (04/12) στην Τσεχία.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, η οποία είχε φτάσει στους «4» της διοργάνωσης πέρσι, προηγήθηκε με 3-2 όμως οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα 3-6 με σερί 4-0. Οι γηπεδούχοι έκανε το σκορ 7-7 για να συνεχίσει πόντο – πόντο το παιχνίδι και το ημίχρονο να κλείσει 14-15 για την HCB Karvina. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε 19-18 και 21-19 όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της και βρέθηκε να χάνει 23-24 το οποίο οι Τσέχοι έκαναν 23-29 με το μεγαλύτερο σερί του αγώνα (0-5).

Πρώτος σκόρερ για την νταμπλούχο Κύπρου ο Χρίστος Αργυρού με 6 γκολ. Για τους φιλοξενούμενους ο Solak έβαλε 8 και ο Patzel 7.

Sabbianco Ανόρθωση (Γ. Ζαραβίνας): Νούνγκοβιτς (τ) 1, Κεσίδης, Μωραϊτης 2, Κρητικός 5, Majic, Ι. Αργυρού 1, Τσακουρίδης 2, Ασβεστάς 2, Μιχαήλ, Χρ. Αργυρού 6, Τότος, Νικηφόρου, Παπακυπριανού, Μιμίκος 5, Μηνά, Καρκαλάτος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ