aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ήταν περίεργος και έβριζε ο Κετσπάγια, αλλά…»

«Ήταν περίεργος και έβριζε ο Κετσπάγια, αλλά…»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος στην τρέχουσα σεζόν, εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού, που τον υποχρεώνει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ από τη νέα σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στους «κιτρινόμαυρους», ενώ μίλησε και για την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στην ομάδα.

Για το καλό κλίμα στην ομάδα ανέφερε: «Φέτος και πέρυσι είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε κρατήσει καλά αποδυτήρια. Όποιος έρχεται προσαρμόζεται στην νοοτροπία και το είδα από το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου ήθελαν να μείνω και να ανανεώσω. Ειδικά όταν χτύπησα είδα αυτή τη στήριξη από όλους. Σε έναν τραυματισμό βλέπεις ότι λειτουργεί σαν οικογένεια η ομάδα. Ακόμα και οι ξένοι παίκτες, ασχολήθηκαν μαζί μου και είναι πολύ ωραίο όλο αυτό. Τα αποδυτήρια δεν είναι θέμα προπονητή. Και με τον Κετσπάγια ξέραμε ότι ήταν περίεργος, έβριζε και λοιπά, αλλά σαν άνθρωπος δεν είχε στραβά»

Για το τι έχει αλλάξει με Χιμένεθ είπε: «Ταιριάζει ο Χιμένεθ στο ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η ΑΕΚ και αρέσει στους οπαδούς. Μας ταιριάζει το ποδόσφαιρο κατοχής, το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Τιμούρ έπαιζε πιο πολύ για το αποτέλεσμα. Δεν το κατακρίνω, αλλά νομίζω ότι αυτό που παίζει ο Χιμένεθ μας ταιριάζει πιο πολύ. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».

https://goal.philenews.com/timour-epistrofi/

https://goal.philenews.com/protimisan-enan-allo-proin-pekti-anti-ton-ketspagia/

https://goal.philenews.com/theli-timour/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ