aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΙσπανική σιγουριά για την ανάκαμψη

Ισπανική σιγουριά για την ανάκαμψη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέτρα για να μπορέσει να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας έχουν πάρει στην Ανόρθωση με στόχο το παιχνίδι με την ΑΕΛ να αποτελέσει μια καινούργια αρχή. Η διοίκηση του συλλόγου είναι γνωστό ότι έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Μασιά για τη διαιτησία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως δεν έμεινε εκεί.

Μέλη της διοίκησης είχαν συναντήσεις με τον προπονητή Αντόνιο Πούτσε, τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο, ενώ μίλησαν και με τους ποδοσφαιριστές με αφορμή την τελευταία εμφάνιση και ήττα της ομάδας.

Οι Πούτσε και Μπενίτο διαβεβαίωσαν τη διοίκηση ότι η ομάδα πολύ σύντομα θα βελτιωθεί και θα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που πρέπει και αυτά που όλοι περιμένουν. Οι δύο Ισπανοί στάθηκαν στη γρήγορη αποβολή του Σεού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι, μετά από αυτήν, το πλάνο της ομάδας καταστράφηκε και ακολούθησε η ήττα.

Αυτό που βγήκε από τα στόματα όλων είναι το μήνυμα νίκης απέναντι στην ΑΕΛ. «Οφείλουμε να κερδίσουμε, είναι σαν ένας τελικός», λένε διοικούντες και τεχνική ηγεσία. Φαίνεται ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η ομάδα. Το νέο ντέρμπι που έρχεται κρίθηκε ως εξαιρετικά σημαντικό, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, μιας και αν δεν έρθει το τρίποντο, η Ανόρθωση θα μείνει πολύ νωρίς πίσω από τις πρώτες θέσεις και ένα τέτοιο ενδεχόμενο ίσως την πνίξει στο άγχος.

Ο Πούτσε, στην προσπάθειά του να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις, ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Αν και δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές σε πρόσωπα και ρόλους, ίσως ήρθε η στιγμή να το κάνει. Ενόψει ΑΕΛ, ο Πελέ πιθανότατα να μείνει στον πάγκο. Ο Σεού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Ράγιος να παίξει εκεί που ξέρει καλύτερα, δηλαδή ως επιτελικός μέσος, κι όχι ως πλάγιος επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ