aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΊσα που γλύτωσε το ηχηρό «Χ»αστούκι η Ανόρθωση! (pics & vid)

Ίσα που γλύτωσε το ηχηρό «Χ»αστούκι η Ανόρθωση! (pics & vid)

Θρίλερ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αποτέλεσμα έκπληξη. Θαυμασμός για την ΑΕΖ, η οποία υποχρέωσε την Ανόρθωση σε ισοπαλία (2-2), αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (δείτε εδώ το live της αναμέτρησης).

Ο αγώνας άρχισε με την Ανόρθωση να κρατά μπάλα και να γυροφέρνει στην περιοχή της ΑΕΖ, όμως η τελευταία ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία, με τον Πάγκαλο (3’). Στη συνέχεια, ο δραστήριος Καρλίτος έγινε αποδέκτης αρκετών φάουλ, οι ωραίες τροφοδοτήσεις από τον Ράγιος δεν αξιοποιήθηκαν (ιδιαίτερα από τον Γκονσάλβες στο 14’) ενώ μια επέλαση του Σάντος ανακόπηκε στο τσακ από τον Μαμμίδη.

Όσο περνούσε ο χρόνος η «Κυρία» ενέτεινε την πίεση, με οργανωμένες επιθέσεις και αρκετά κερδισμένα φάουλ, κόρνερ και τον Κολούνγκα να κυνηγά τις φάσεις. Ενδιάμεσα (29’) ο Πιτταράς έχασε ευκαιρία να απειλήσει ενώ οι συμπαίκτες του συνέχισαν να αμύνονται μαζικά και να κρατάνε το 0-0 ώς την ανάπαυλα.

Με το που άρχισε το δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζακακίου πάγωσε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν ο Πάγκαλος στο 49’ σκόραρε (0-1), εκμεταλλευόμενος παιδαριώδες λάθος των Σάντος και Αγιλάρ, καθώς και τη στιγμιαία αδράνεια του Κόπριβετς. Το σοκ που δέχθηκε η «Κυρία» αρχικά της προκάλεσε μούδιασμα και ακολούθως της έδωσε ώθηση να κυνηγήσει την ανατροπή.

Αφού έκανε μερικές απειλητικές επιθέσεις, τις οποίες απέκρουσε ο Ταουντούλ, στο 71’ με ένα εντυπωσιακό γκολ του Ράγιος, με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, η γηπεδούχος ισοφάρισε (1-1). Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και σε αντεπίθεσή τους στο 89’ σημείωσαν το 1-2 με τον Γκμπεντινιεσί, όμως πριν προλάβουν να το χαρούν, αφού στο 90’ + 1 ο Καλδερόν με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2.

Ανόρθωση (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Καλδερόν, Σάντος (85’ Ρίος), Γκονσάλβες (54’ Καμπρέρα), Βίκτορ, Πελέ (54’ Σεού), Καρλίτος, Ράγιος, Κολούνγκα.

ΑΕΖ (Νικόλας Μαρτίδης): Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Οζίας, Μαμμίδης, Σάσι, Γκμπεντινιεσί, Εντρίκ (72’ Σιμοντζί), Κατσής, Πάγκαλος (85’ Ντι Φράνκο), Αουρέλιο, Πιτταράς (63’ Κ. Ανδρέου).

Σκόρερ: 71’ Ρίος, 90’ + 1 Καλδερόν / 49’ Πάγκαλος, 89’ Γκμπεντινιεσί.

Κίτρινες: 6’ Καρλίτος, 90’ + 4 Γκάμπριελ / 33’ Σάσι, 60’ Μαμμίδης, 68’ Κατσής, 90’ + 4 Κ. Ανδρέου, 90′ + 5 Σιμοντζί.

Αποβολές: -.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους

Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης

Β’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

4ος: Ανδρέας Ορθοδόξου

Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ