aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ήρθαν στην Κύπρο τέσσερις σκάουτερ της Λίβερπουλ για να με δουν»!

«Ήρθαν στην Κύπρο τέσσερις σκάουτερ της Λίβερπουλ για να με δουν»!

Μία άγνωστη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πτυχή της σταδιοδρομίας του αποκάλυψε ο Νίκος Παναγιώτου μιλώντας με τον Ιάκωβο Κακουρή στην εκπομπή του Active 107,4 & 102,5, «Βάλε ένα Γκολ».

Ο πρώτος σε συμμετοχές τερματοφύλακας στην Εθνική μας ομάδα κι ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών στα κυπριακά γήπεδα, αποκάλυψε ότι προ εικοσαετίας βρέθηκε μία ανάσα από τη μετεγγραφή του στη Λίβερπουλ!

«Το 1998 στη Λίβερπουλ είχε σταματήσει ο Γκρόπελαρ κι έψαχναν για τερματοφύλακα. Τον αναζήτησαν ανάμεσα στους τερματοφύλακες των εθνικών ομάδων. Έστειλαν στην Κύπρο τέσσερις διαφορετικούς σκάουτερ, σε ανύποπτο χρόνο, οι οποίοι με παρακολουθούσαν στις προπονήσεις και στους αγώνες για μία εβδομάδα ο καθένας. Δεν είχε γίνει επίσημη πρόταση στην Ανόρθωση, αλλά όλα έγιναν μέσω του μάνατζερ μου, του Πασχάλη Παπαδόπουλου και του εκπρόσωπου του στην Κύπρο, του Γιώργου Κόγια. Δεν μου είχε αναφέρει κανείς τίποτα, εγώ το έμαθα μετά από τον Γιώργο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παναγιώτου και πρόσθεσε:

«Οι τρεις πρώτοι σκάουτερ με αξιολόγησαν με άριστα, 10. Ο τέταρτος, όμως, επειδή έκανα μία λάθος έξοδο σε ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν έβαλε το 10άρι που έπρεπε… Ολιγώρησα είναι η αλήθεια στη συγκεκριμένη φάση, δεν ήμουν τόσο αποφασιστικός κι αυτό μάλλον μου στοίχισε τη μετεγγραφή. Οι σκάουτερ ήθελαν να βρουν τερματοφύλακα με τέσσερα δεκάρια. Είναι για να δούμε πόσο σημαντικές είναι πολλές φορές οι λεπτομέρειες. Κι έχασα αυτή τη μεγάλη ευκαιρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ