aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΉρθαν στην Κύπρο για τον Κετσπάγια και γίνονται ανταγωνιστές του

Ήρθαν στην Κύπρο για τον Κετσπάγια και γίνονται ανταγωνιστές του

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού το μετεγγραφικό θερμόμετρο κτύπησε κόκκινο με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Κι αν για την πιθανότητα μετακόμισης του Τορνίκε Οκριασβίλι στην Ομόνοια εδώ και μέρες ή μήνες για να ακριβολογούμε υπήρχαν ενδείξεις και σημάδια, η είδηση της μετεγγραφής του Γκιόργκι Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ προκάλεσε σεισμικές δονήσεις.

«Θα έρθουν παίκτες κράχτες, παρόλο που θα μειωθεί ο προϋπολογισμός», διαμήνυσε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας. Το όνομα του Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι τέτοιο, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον χαρακτήρισαν ως τον ποιοτικότερο επιθετικό του πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη και αγοράζει τα δικαιώματα του Γεωργιανού επιθετικού από την Γάνδη και δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Κρατούμενο, επίσης, η πρόθεση επιστροφής του Μούσα Τάαμαρι με τη μορφή δανεισμού και η ονοματολογία που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (Σαρφό, Ακιντόλα, Λούφτνερ παρελαύνουν από το μετεγγραφικό ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων).

Η πρωταθλήτρια Ομόνοια με… συνοπτικές διαδικασίες ντύνει στα πράσινα τον Τορνίκε Οκριασβίλι, αφού τα όσα διαμηνύουν στη Γεωργία για αρνητική απάντηση του ποδοσφαιριστή στον Χένινγκ Μπεργκ δεν φαίνεται να ευσταθούν. Δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κύπρο εξαιτίας του Τιμούρ Κετσπάγια, όπως οι ίδιοι δήλωσαν αρκετές φορές, αφήνουν τον συμπατριώτη τους προπονητή και συνεχίζουν την καριέρα τους σε ανταγωνιστές της Ανόρθωσης.

Το κύμα φυγής των Γεωργιανών από την Ανόρθωση δεν αποκλείεται να έχει και συνέχεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουρτάζ Νταουσβίλι έχει τάσεις φυγής από την «Κυρία» και προκύπτει επίσης ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, με τον ΑΠΟΕΛ να μην μένει αδιάφορος. Πάντως, ο Γεωργιανός μέσος σε αντίθεση με τους Οκριασβίλι και Κβλιτάια έχει συμβόλαιο γι’ άλλο ένα χρόνο. Η διοίκηση της Ανόρθωσης σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ανένδοτη και δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη χωρίς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ