aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΙωσηφίδης: «Κανένας δεν μπορούσε να τα βάλει με τον Τιμούρ»

Ιωσηφίδης: «Κανένας δεν μπορούσε να τα βάλει με τον Τιμούρ»

Ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε τις προηγούμενες ημέρες στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον ποδοσφαιριστή που του έκανε τη ζωή δύσκολη στο γήπεδο, περισσότερο από κάθε άλλον. Αυτός, όπως είπε ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια τον οποίο «κανένας δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει στο ένας εναντίον ενός».

«Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος μου στο γήπεδο. Ειδικά το 1992-93 ήταν μία ομάδα μόνος του. Εκρηκτικός, πολύ δυνατός, μόνο αυτός μπορούσε νομίζω να με εκτοπίσει βάζοντας το κορμί του. Πολύ δυνατός. Δύσκολα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Για όλους αναμφισβήτητα ισχύει αυτό, ακόμη κι αυτούς που είχαν ισχυρή σωματοδομή όπως ο Δημήτρης Ιωάννου για παράδειγμα. Κανένας δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει. Στο ένας εναντίον ενός, πραγματικά δεν μπορούσε κανένας», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ