aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΙωάννου: «Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας»

Ιωάννου: «Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας»

Στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η Εθνική Κύπρου και την κόκκινη κάρτα στάθηκε ο Μιχάλης Ιωάννου μετά το τέλος της βαριάς ήττας με 5-0 από την Ρωσία, τονίζοντας ότι μετά ήταν αδύνατο να επανέλθει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Μετά από μία εκτός έδρας νίκη στο Καζακστάν ήταν ευκαιρία για εμάς για καλό σερί. Όταν όμως ξεκινά το παιχνίδι και δέχεσαι δύο γκολ και κόκκινη κάρτα είναι δύσκολο να επανέλθεις κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Η νίκης το Καζακστάν ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν και την πετύχαμε με κόπο. Είπαμε από την αρχή όμως ότι η Ρωσία είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε, να το αφήσουμε πίσω μας. Αυτή η Εθνική έχει μέλλον».

Για τον αγώνα με την Σκωτία και το μέλλον της Εθνικής: «Η τρίτη θέση είναι ο στόχος μας και θέλουμε να κτίσουμε σε αυτή. Θεωρώ ότι υπάρχει μέλλον σε αυτή την Εθνική και εμείς οι νεαροί θέλουμε να δουλέψουμε για να πάρουμε την Εθνική σε ένα βήμα μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ