aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΙκανός να προλάβει το Τσίρειο ο Καμπρέρα

Ικανός να προλάβει το Τσίρειο ο Καμπρέρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Αϊράμ Καμπρέρα να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ανόρθωσης για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη. Μέρα με τη μέρα ο Ισπανός επιθετικός παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και ανεβάζει ρυθμό. Κάτι που δείχνει ότι μετρά αντίστροφα για να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης.

Όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν τον ικανό επιθετικό να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Στη χθεσινή προπόνηση ανέβασε αρκετά τον ρυθμό του και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Με τον Καμπρέρα πολύ σύντομα στη διάθεση του προπονητή του, η Ανόρθωση θα έχει αυξημένες επιλογές στην επιθετική γραμμή και συνάμα θα αυξηθεί και η ποιότητά της.

Από την άλλη, ο Ερέρο ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο μιας και θα απουσιάσει για περίπου έξι εβδομάδες. Η διοίκηση της «Κυρίας» εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Σε μικροεπέμβαση υπεβλήθη ο ποδοσφαιριστής μας Τσους Ερέρο, μετά από πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σε πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, υπέστη αποκόλληση τένοντα στο δάκτυλο του χεριού. Το χειρουργείο διενεργήθηκε από τους ιατρούς μας Νίκο Χ”Νικολάου και Πάνο Κάσπη και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η περίοδος πλήρους αποθεραπείας του Ερέρο υπολογίζεται σε έξι εβδομάδες. Ευχόμαστε στον Τσους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης προετοιμάζονται καθημερινά με στόχο να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που γίνεται για ανύψωση του ηθικού. Έτσι, κανείς στην «Κυρία» δεν σκέφτεται κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από το νικηφόρο.

Σίγουρα για να γίνει αυτό θα χρειαστεί οι παίκτες του Αντόνιο Πούτσε να ανεβάσουν αισθητά την απόδοσή τους και να βελτιωθούν, σε όλες τις γραμμές. Και αυτό γιατί τόσο με τη Νέα Σαλαμίνα όσο και στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών είδαμε για μιαν ακόμη φορά σοβαρά λάθη, κυρίως στον αμυντικό τομέα, τα οποία η ομάδα δουλεύει για να τα διορθώσει. Αν δεν το κάνει, τότε κινδυνεύει να μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από το τρίποντο.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Πούτσε θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο επιθετικός Κολούνγκα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, το ίδιο και ο Αγιλάρ στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται ο Καλντερόν να αγωνιστεί ως στόπερ ώστε να μην μετακινηθεί ο Βίκτορ από τη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ