aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ιδιαίτερα ψηλός ο ανταγωνισμός»

«Ιδιαίτερα ψηλός ο ανταγωνισμός»

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης αναφέρεται στον αποψινό αγώνα με την Απελευθέρωση.

Αναλυτικά:

“Την Απελευθέρωση αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 η ομάδα μας, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θεωρείται αποτυχία.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μας, είναι πολύ καλή, ιδιαίτερα μετά την εκτός έδρας επιβλητική νίκη, επί του Εθνικού Λατσιών με 8-1. Ο προπονητής μας κ. Γιώργος Κυριάκου, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους φουτσαλιστές στη διάθεση του, με τον ανταγωνισμό για μία θέση στην ομάδα να είναι ιδιαίτερα ψηλός.

Μεγάλος απών από το αποψινό παιχνίδι, θα είναι ο κόσμος μας, μιας και η ομάδα μας θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική από τις τρεις της τιμωρίας της. Θυμίζουμε πως δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, έχουν παιδιά κάτω των 12 ετών, γυναίκες συνοδευμένες από παιδιά κάτω των 12 ετών και συνταξιούχοι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ