aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ βροχή έφερε αναβολή σε ΓΣΠ και «Αμμόχωστος»

Η βροχή έφερε αναβολή σε ΓΣΠ και «Αμμόχωστος»

Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου σε ΓΣΠ και «Αμμόχωστος» από τη συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση, αναβλήθηκαν οι χθεσινοί αγώνες ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα, ΑΕΖ-Ανόρθωση που εντάσσονταν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Οι διαιτητές, αφού επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο, διαπίστωσαν πως η μπάλα σε αρκετά σημεία είτε «βούλιαζε» είτε δεν κυλούσε καλά.

Ως εκ τούτου, κρίθηκε πως ήταν αδύνατο να στηθεί η μπάλα στη σέντρα και περίπου μισή ώρα πριν από την καθορισμένη έναρξη των αναμετρήσεων, ανακοινώθηκε η απόφαση για αναβολή. Το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα ορίστηκε να διεξαχθεί μεθαύριο, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 16:00. Ο ορισμός νέας ημερομηνίας για διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΖ – Ανόρθωση, θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ.

Τι λέει η προκήρυξη του πρωταθλήματος και δη το άρθρο 16; «Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα, εκτός των πιο πάνω περιπτώσεων, θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος. Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί ως ορίζεται πιο πάνω, θα διεξάγεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη».

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, θα είναι μόνο όσοι ήταν εγγραμμένοι στα μητρώα της ΚΟΠ έως την ώρα διεξαγωγής του ματς. Αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, δηλαδή, δεν θα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος όταν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ