aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ τοποθέτηση του δικηγόρου του Απόλλωνα Ανδρέα Κορομία (video)

Η τοποθέτηση του δικηγόρου του Απόλλωνα Ανδρέα Κορομία (video)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αθλητικού Δικαστή με τους νομικούς συμβούλους της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα και πλέον αναμένεται ανακοίνωση από την ΚΟΠ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Απόλλωνα Ανδρέα Κορομία υπάρχει νέα αναβολή, την Δευτέρα η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Όπως ανέφερε ο νομικός της ομάδας της Λεμεσού, εάν λάβει νέα στοιχεία ο Αθλητικος Δικαστης θα καλέσει εκ νέου τις ομάδες.

Μεταξύ άλλων, ο Κορομίας είπε ότι τέθηκε ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή ένα νέο έγγραφο και «ενημέρωσε να βρεθούμε ενώπιων του να τοποθετηθούμε. Η δική μας πλευρά, μετά και από τις δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ, ζήτησε όπως αναβληθεί η έκδοση της απόφασης, ώστε η απάντηση να δοθεί από τον ΚΟΑ, που είναι αρμόδιος να αποφασίσει. Ο Αθλητικός Δικαστής αποτάθηκε γραπτώς στον ΚΟΑ και είναι σε αναμονή της απάντησης η οποία εκκρεμεί και θα εκδοθεί τη Δευτέρα. Μας ενημέρωσε ότι η απόφαση θα εκδοθεί την Δευτέρα, είτε έχει απάντηση από τον ΚΟΑ, είτε όχι. Αν υπάρχει απάντηση από τον ΚΟΑ, μέσα σε αυτό το διάστημα θα μας ενημερώσει. Αν δεν έχει, θα προχωρήσει για να πάρει την απόφαση με τα δεδομένα που έχει».

Καταληκτικά είπε ότι «ακόμη και με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, η αγόρευσή μας παραμένει η ίδια είναι ξεκάθαρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ