aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ... τεσσάρα και η πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ (vid)

Η… τεσσάρα και η πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ (vid)

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης αναφέρεται στην τεσσάρα και την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, με μπόλικο πάθος, ένταση και σασπένς η ομάδα μας κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 4-2 και πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Με πίεση από ψηλά, δυσκόλεψε την ανάπτυξη της ομάδας μας, κάτι που έφερε τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το παιχνίδι και να προηγούνται στο σκορ.

Το γκολ που δεχθήκαμε έφερε σταδιακά το αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας μας, το οποίο εξαργύρωσε με 2 τέρματα του Φελιπίνιο στα τελευταία δύο λεπτά. Αρχικά 2:10 πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Φουμάσα έκανε το κλέψιμο, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Φελιπίνιο που από κοντά εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ραφίνια με άψογη πάσα από εκτέλεση πλαγίου άουτ, σημάδεψε τον Φελιπίνιο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ανόρθωση με ανεβασμένη τη ψυχολογία και το ηθικό στα ύψη, επιδίωξε το τρίτο τέρμα. Κάτι που πέτυχε με την πάροδο τριάμισι λεπτών, όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Φελίπε, τροφοδότησε τον Φουμάσα που από κοντά κέρδισε τον Νορβηγό κήπερ του ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας με σφιχτή άμυνα, έψαχνε το τέταρτο γκολ στο transition με τον ΑΠΟΕΛ να ψάχνει το γκολ της μείωσης που θα τον έβαλε εκ νέου στο παιχνίδι. Στις ξεκάθαρες ευκαιρίες που μας δόθηκαν, οι φουτσαλιστές μας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον ΑΠΟΕΛ να μειώνει σε 3-2 στα 6 και κάτι λεπτά πριν τη λήξη.

Το γκολ του ΑΠΟΕΛ, έδωσε ακόμη πιο άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, με την ομάδα της Λευκωσίας να αγωνίζεται και με flying goalkeeper προκειμένου να επιτύχει την ισοφάριση. Ωστόσο την τελευταία λέξη στο παιχνίδι την είπε η Ανόρθωση και ο Κόκκινος, ο οποίος 41 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο του Φελιπίνιο και με διπλή προσπάθεια κέρδισε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ και έγραψε εν μέσω αποθέωσης το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Την αξία του νικητή, τη δίνει ο ηττημένος και η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στις λεπτομέρειες, απέναντι σε μία ισάξια ομάδα που ήδη μετρούσε τρία σερί νταμπλ και τα αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια για την προσπάθεια στη σειρά των μεταξύ μας αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ