aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τελειωμένη σλοβακική υπόθεση και η κολομβιανή δυσκολία

Η τελειωμένη σλοβακική υπόθεση και η κολομβιανή δυσκολία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τελειωμένη υπόθεση μοιάζει να είναι η απόκτηση του Μίχαλ Γκιουρίς από την Ανόρθωση. Η διοίκηση του συλλόγου με τη σημαντική βοήθεια επιφανών φίλων του συλλόγου, έχει καταφέρει να μαζέψει το ποσό που απαιτείται για την καταβολή της πρώτης δόσης. Μιλάμε για 100.000 ευρώ και εκτιμάται ότι μέχρι την Τρίτη, η διοίκηση της «Κυρίας» θα το καταθέσει στο ταμείο της Όρενμπουργκ για να αποκτήσει και επίσημα τον Σλοβάκο επιθετικό.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά ο ποδοσφαιριστής θα μαζέψει τα πράγματά του από την Αυστρία, όπου βρίσκεται για προετοιμασία και θα ταξιδέψει για τη Βουλγαρία, εκεί όπου θα βρίσκεται η αποστολή της Ανόρθωσης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με τα δεδομένα αυτά, το θέμα Γκιουρίς είναι τυπικής διαδικασίας για να κλείσει θετικά και πλέον απομένει η άλλη δύσκολη περίπτωση που ακούει στο όνομα Ρικάρδο Λαβόρδε.

Ο Κολομβιανός είναι σε επαφές με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, αλλά η οικονομική διαφορά εξακολουθεί να υφίσταται, αν και δεν είναι χαώδης. Παραμένει όμως σημαντική. Η Ανόρθωση θέλει να ξέρει μέχρι την Τρίτη τι θα γίνει με τον Λαβόρδε, μιας και αρχίζει προετοιμασία στη Βουλγαρία, οπότε δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Έτσι, οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται σημαντικές αναφορικά με την τελική έκβαση της υπόθεσης Λαβόρδε. Η Ανόρθωση του πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με μεγάλα μπόνους και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Ταυτόχρονα, ο Λέβι έχει και κάποιες εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα κυνηγήσει, αν δει ότι δεν προχωρεί του αριστεροπόδαρου ακραίου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ