aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ συμφωνία… πίσω από τη μετεγγραφή του Σαντίκ

Η συμφωνία… πίσω από τη μετεγγραφή του Σαντίκ

Το παρασκήνιο της μετεγγραφής του Μπεράτ Σαντίκ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα diarimes.com. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ταραγόνα έμεινε απογοητευμένη από την προσφορά του Φινλανδού επιθετικού, για τον οποίο πλήρωσε χρήματα στη Δόξα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρούσε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Η ισπανική ομάδα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έβαλε πωλητήριο στον Σαντίκ, εντούτοις καμία ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει λεφτά για να τον αγοράσει. Οι Ισπανοί γράφουν ότι μετά το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης υπήρχαν δύο δεδομένα. Είτε η ομάδα της Αμμοχώστου θα πλήρωνε ένα μικρό ποσό για να πάρει τα δικαιώματά του, είτε ο ποδοσφαιριστής θα χαρίσει χρήματα από τα δεδουλευμένα του.

Η «Κυρία» ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι δεν πρόκειται να πληρώσει λεφτά στην Ταραγόνα και έτσι ο Σαντίκ αποφάσισε να χαρίσει χρήματα, ώστε να μείνει ελεύθερος και να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ