aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ σύγκριση Ντιούρις - Νέμετς που ανταμώνουν στην Κύπρο

Η σύγκριση Ντιούρις – Νέμετς που ανταμώνουν στην Κύπρο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Αποτελεί σαφώς μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι οι βασικοί επιθετικοί μιας χώρας όπως η Σλοβακία να αγωνίζονται στο δικό μας πρωτάθλημα.

Ο πρώτος μας συστήθηκε ήδη και είναι ο Μίχαλ Ντιούρις που αγωνίζεται στην Ανόρθωση αφού στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου έδειξε την κλάση του πετυχαίνοντας 11 τέρματα ενώ ο δεύτερος είναι ο Άνταμ Νέμετς.

Λίγοι τον γνωρίζουν… ωστόσο ο Σλοβάκος επιθετικός θεωρείται από τα πολύ καλά ονόματα του Σλοβάκικου ποδοσφαίρου αφού κοντράρεται με τον Ντιούρις για την θέση στο αρχικό σχήμα της Εθνικής τους ομάδας.

Με 37 συμμετοχές και 12 γκολ στην Εθνική Σλοβακίας ο Νέμετς τη νέα περίοδο θα παίζει με τα χρώματα της Πάφου, και αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους κυανόλευκους η απόκτηση του.

Μάλιστα το Νέμετς ήταν ο βασικός επιθετικός της Σλοβακίας στους πρόσφατους αγώνες της με τον ίδιο να έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από το Βέλγιο (Γκενκ), Γερμανία (Καϊζερσλάουτερν και Ίνγκολσταντ) ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Δυναμό Βουκουρεστίου.

Από την μια ο Ντιούρις έχει στην καριέρα του 94 γκολ με τις ομάδες που αγωνίστηκε καθώς επίσης και 39 συμμετοχές και 5 τέρματα με την Εθνική του ομάδα ενώ από την άλλη ο Άνταμ Νέμετς με παραστάσεις και από προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ έχει πετύχει 83 γκολ ενώ στην Εθνική του ομάδα μετρά 37 συμμετοχές και 12 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ