aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ στήριξη στο δίδυμο και η Ομόνοια

Η στήριξη στο δίδυμο και η Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει κουραστεί να ακούει συνεχώς υποσχέσεις και να περιμένει πότε θα γίνουν πράξεις τα «θα» και «θα». Οι Αντόνιο Πούτσε και Αλμπέρτο Μπενίτο, αγωνιστική με αγωνιστική βρίσκονται όλο και σε πιο δύσκολη θέση.

Η νέα άσχημη εμφάνιση της «Κυρίας», απέναντι στην ΑΕΛ, έχει απογοητεύσει και προβληματίσει έντονα και τη διοίκηση της Ανόρθωσης. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εικόνα μετά και τις τελευταίες ενέργειες που έγιναν από τη διοίκηση στην προσπάθεια για αγωνιστική ανάκαμψη. Οι υποσχέσεις που έδωσε το ισπανικό δίδυμο για μια διαφορετική Ανόρθωση πήγαν για μιαν ακόμη φορά στον κάλαθο των αχρήστων.

Αποτέλεσμα αυτού, αρκετοί φίλοι της ομάδας να ζητούν ακόμη και την αποδέσμευση του Πούτσε ή του Μπενίτο ή ακόμη και των δύο, θεωρώντας τους αδύναμους να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.

Και να προκύψει όμως αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ομάδα θα βελτιωθεί. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο ο προπονητής αλλά και η ποιότητα πολλών παικτών, οι οποίοι δείχνουν ανήμποροι να βοηθήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Η διοίκηση για την ώρα φαίνεται να στηρίζει τους Ισπανούς και να μην σκέφτεται πολύ σοβαρά την αλλαγή. Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια μετά τη διακοπή θα είναι καθοριστικό και ίσως κομβικό για το μέλλον τους. Κυρίως του Αντόνιο Πούτσε, ο οποίος καλείται, μέσα από τις προπονήσεις που ακολουθούν, να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Η επιμονή του σε κάποιες επιλογές άλλωστε, δεν του βγαίνουν αφού αποδείχθηκε πως δεν βοηθούν την ομάδα του. Γι’ αυτό και κλήθηκε να βρει τις λύσεις, οι οποίες πολλές φορές είναι μπροστά του. Ο Καμπρέρα, για παράδειγμα, δεν αποδίδει όταν παίζει τόσο πολύ εκτός περιοχής. Ένας παίκτης χωρίς προετοιμασία και που «μυρίζεται» το γκολ, είναι πολύ πιο χρήσιμος μέσα στα αντίπαλα τετράγωνα.

Όσο κι αν ο Ράγιος έχει κάνει στην καριέρα του πολύ καλά παιχνίδια αγωνιζόμενος στα «φτερά» της επίθεσης, τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση τον έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη στον άξονα. Ο Πούτσε επιμένει, όμως, να δίνει άλλους ρόλους στους παίκτες του και στο τέλος να χάνει η ομάδα σημαντικά στοιχεία από το παιχνίδι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ