aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ στασιμότητα βλάπτει

Η στασιμότητα βλάπτει

Στασιμότητα (διοικητική και μετεγγραφική) βλέπει στην Ανόρθωση το οπαδικό site, perifanoianorthosiates.net:

«Αισίως φθάσαμε στα μισά του Ιουνίου. Στην ομάδα μας εδώ και μερικές μέρες, υπάρχει κάποια ανησυχητική στασιμότητα σε όλα τα θέματα. Διοικητικά, μεταγραφικά, αποχωρήσεις, ανανεώσεις.

Στα Διοικητικά αύριο υπάρχει μία πολύ σημαντική συνάντηση μεταξύ Χρίστου Πουλλαΐδη και παραγόντων της Ανόρθωσις , λίγες μέρες πριν τις Γενικές Συνελεύσεις τόσο της Εταιρείας , όσο και του Σωματείου. Αύριο με τις όποιες αποφάσεις και αν παρθούν, ευχόμαστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στα μεταγραφικά, πλην Σάβιτς που ανακοίνωσε η ομάδα μας, κανένα νεότερο δεν υπάρχει, εκτός κάποιων αναφορών για κάποιους παίκτες , που στις πλείστες των περιπτώσεων , δια στόματος Μαρίνου Μήτρου έχουν διαψευστεί.

Αποχωρήσεις. Ως γνωστό στην ομάδα μας από αρχές Ιουνίου αποφασίστηκε , πως θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Καμία επίσημη ανακοίνωση , ποιοι αποχωρούν και αν βρέθηκε η χρυσή τομή για λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας, γιατί κάποιοι εξ αυτών διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως οι Κάλβο, Πελέ, Κίττος, Αβραάμ……

Η ομάδα μας έχει δικαίωμα να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τα συμβόλαια των, Ντλοβού, Σβέσχλεν και Βίκτορ. Πέραν του Ντλοβού που κάποια δημοσιεύματα έλεγαν πως θα ασκήσει το δικαίωμα η ομάδα μας να του ανανεώσει , καμία όμως επίσημη ανακοίνωση δεν έγινε ούτε για τον Νοτιοαφρικανό αλλά ούτε και για τους Σβέσχλεν και Βίκτορ.

Όλα τα πιο πάνω 15 μέρες πριν την ανεπίσημη έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας για την επόμενη χρονιά.

Κριτήρια Ιουνίου είναι ένας πονοκέφαλος καθώς και το θέμα του προϋπολογισμού για την καινούργια χρονιά που θα πρέπει να γνωρίζει ο Μπενίτο. Περιμένουμε άμεσο ξεκαθάρισμα στο διοικητικό κομμάτι γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι στάσιμα εξαιτίας αυτού.

Με τον ερχομό του αύριο ο κύριος Πουλλαΐδης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και έτσι η ομάδα μας να αρχίσει να κτίζεται για την επόμενη χρονιά, δυστυχώς πάλι από την αρχή.

Με την δική μας ματιά, η στασιμότητα βλάπτει και ελπίζουμε να αποφύγουμε το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής στα μεταγραφικά και όλα στα πιο πάνω που προ αναφέραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ