aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ πρώτη συνέντευξη του Λαΐφη (video)

Η πρώτη συνέντευξη του Λαΐφη (video)

Στην επίσημη σελίδα της Σταντάρ Λιέγης στο facebook φιλοξενείται η πρώτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Λαϊφη ως ποδοσφαιριστή της βελγικής ομάδας.

Ο πρώην, πλέον, αμυντικός μέσος της Ανόρθωσης, σκιαγραφεί τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και μιλά για την πορεία από το Παραλίμνι μέχρι και το άλμα στο εξωτερικό.

«Είμαι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, είμαι από το Παραλίμνι, είναι 23 χρόνων και αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός. Είμαι καλός με την μπάλα, έχω καλό αριστερό πόδι, οπόταν μπορώ να κάνω μεγάλες διαγώνιες πάσες και είμαι καλός με το κεφάλι.

Όμως, θα τα δείτε όλα στο γήπεδο. Άρχισα από 6 χρόνων στο Παραλίμνι και ήμουν εκεί μέχρι τα 14 μου. Μετά πήγα για 3 χρόνια στη Νότινγχαμ Φόρεστ και μετά επέστρεψα στην Ανόρθωση όπου αγωνίστηκα επαγγελματικά για 3 χρόνια. Μετά πήρα μετεγγραφή στον Ολυμπιακό και ως δανεικός στη Σταντάρ, κάτι για το οποίο είμαι χαρούμενος», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Όταν ήρθα εδώ ήταν λίγο δύσκολα, όμως οι συμπαίχτες μου με βοήθησαν και με έκαναν να νιώσω σαν την οικογένεια μου. Τώρα είναι πιο εύκολα, η προπόνηση είναι μία χαρά και νιώθω πολύ καλά εδώ. Ξέρω ότι η Σταντάρ είναι μεγάλη ομάδα, είμαι περήφανος που είμαι εδώ, ο κόσμος είναι δίπλα μας και αυτή η σεζόν θα είναι πολύ καλή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ