aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ πρώτη εικόνα της επένδυσής του

Η πρώτη εικόνα της επένδυσής του

Με δέκα μέρες προπονήσεων και ενόψει νέων μετεγγραφών, κανένα φιλικό παιχνίδι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Έτσι και η σημερινή (19:30) συνάντηση με τον Άρη, δεν θα φανερώσει τη δυναμική ή το μέλλον της Ανόρθωσης. Θα χρησιμεύσει στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή για λόγους ομοιογένειας και αγωνιστικού πλάνου, ενώ θα δώσει μια εικόνα για το στιλ ποδοσφαιριστών στους οποίους επένδυσε ο τεχνικός διευθυντής.

Σήμερα το ρόστερ δεν αριθμεί πολλούς παίκτες. Δύο ενδεκάδες μπορούν να συμπληρωθούν με τους υπό δοκιμή παίκτες, γηγενείς και μη. Το μισθολόγιο άλλωστε δεν επιτρέπει πολλές κινήσεις. Γι’ αυτό και ο Αλμπέρτο Μπενίτο ανέφερε στη διοίκηση πως οι περισσότεροι από όσους αποκτήθηκαν μέχρι τώρα, επιλέχθηκαν και για την ικανότητα τους να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις.

Ο Ισπανός έδωσε προτεραιότητα στην αμυντική στελέχωση και περιμένει από τους έμπειρους συμπατριώτες του να κάνουν τη διαφορά: τον στόπερ Αλμπέρτο Αγιλάρ και τον δεξιό μπακ Ίνιγο Καλντερόν. Στο αριστερό άκρο θέλει να βλέπει τον Γκιγέρμε Ολιβέιρα Σάντος να συμμετέχει στη δημιουργία παιχνιδιού χωρίς να χάνει τη συγκέντρωση του στα επιστροφές, ενώ ως δεύτερο κεντρικό μπακ επέλεξε τον Μίλαν Σάβιτς.

Τον Κριστόβαλ Μάρκεθ τον προορίζει για κεντρικό χαφ και ενίοτε επιτελικό, με συμπαραστάτες δύο μέσους εγνωσμένης αξίας: τον Ζοάο Βίκτορ και τον Γιώργο Οικονομίδη. Σε έναν από τους επιθετικούς ρόλους αναμένεται να δούμε τον Χοσέ Αντόνιο Ρίος, τον οποίο ο Μπενίτο διαφήμισε για τις κούρσες και τις τροφοδοτήσεις του, υπολογίζοντας πως θα ταιριάξει με τους Ανδρέα Μακρή, Ντίνο Ντλόβου και Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Στην αποψινή πρόβα, πρώτη φετινή της ομάδας του, ο Αντόνιο Πούτσε αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, καθώς και σε υπό δοκιμή παίκτες για τους οποίους ακόμη να πάρει αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ