aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Η Ομόνοια προκαλεί ένταση στο περιβάλλον κάθε διαιτητή που ορίζεται»

«Η Ομόνοια προκαλεί ένταση στο περιβάλλον κάθε διαιτητή που ορίζεται»

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια (1-1), τον έντονο απόηχο που άφησε με τις καταγγελίες στην Αστυνομία για το περιστατικό ανάμεσα στον πρόεδρο της Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλλά και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη και τα μετεγγαρφικά θέματα της «Κυρίας» μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Ο Σάββας Πηλακούτας επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του Goal.com.cy για την καταγγελία που θα γίνει από πλευράς Ανόρθωσης σε Αστυνομία και ΚΟΠ τόσο για το συμβάν που έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι: «Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα και σφράγισε την υπεροχή της με το γκολ. Εμείς ισορροπήσαμε στην συνέχεια και ισοφαρίσαμε με το πέναλτι. Στο β΄ μέρος μετά από αλλαγές προσώπων και άλλα στο γήπεδο ήμασταν εμφανώς βελτιωμένοι. Οι ευκαιρίες μας ήρθαν στο τελευταίο 10λεπτο και μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το τελικό αποτέλεσμα. Τα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες κάπως έτσι κυλούν, η κάθε μία έχει τα καλά της διαστήματα. Η Ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε ανάλυση σε βάθος του αγωνιστικού κομματιού».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Για όλους είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Μετά την Ομόνοια, τώρα ο Απόλλων και μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να προγραμματιστούμε σωστά για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί».

Για την φάση του πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε η Ομόνοια: «Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας χρησιμοποίησε τον αγκώνα του, ανέτρεψε τον Καλτσά και μας δόθηκε το πέναλτι. Μέσα από την επαναληπτική προβολή φαίνεται το χέρι του Λανγκ να ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή μας. Είδα το χέρι του στο λαιμό του».

Για το περιστατικό στο ημίχρονο ανάμεσα στον πρόεδρο σας Ευγένιο Χαμπουλλά και τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη: «Η Ανόρθωση δια του προέδρου της θα προβεί σε καταγγελία του περιστατικού. Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Την ίδια στιγμή η ομάδα μας θα προβεί και σε ενέργειες προς την ομοσπονδία για τη συμπεριφορά της Ομόνοιας η οποία προκαλεί ένταση στο περιβάλλον κάθε διαιτητή που ορίζεται. Αυτό δημιουργεί επιπλέον πίεση πριν από ένα ντέρμπι και φέρει περαιτέρω ένταση».

Για τα θέματα ενίσχυσης: «Συμφωνήσαμε και με τον Κβιλιτάια ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες ώρες. Υπάρχει η δυσκολία με την πανδημία και τις διαδικασίες. Με αυτή την κίνηση ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας μας για τον κατάλογο α΄. Προτάθηκαν διάφοροι ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο α΄ αλλά δεν θα γίνει μετεγγραφή για χάριν της μετεγγραφής».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ