aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Η ομάδα μας δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη...»

«Η ομάδα μας δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη…»

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ενόψει του αποψινού αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα απόψε στις 20:30 στο Κίτιον, εκεί όπου στις 20:30 θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕΛ.

Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση και διατηρεί το απόλυτο με οκτώ νίκες, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος παρουσιάζεται και είναι ιδιαίτερα ισχυρός, η ομάδα μας δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.

Με μπροστάρη τον κόσμο μας, που είμαστε σίγουροι θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας, οι παίκτες μας δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους στο γήπεδο, προκειμένου να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Κυριάκου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Θυμίζουμε πως στο ημίχρονο θα διεξαχθεί η κλήρωση του διαγωνισμού μας, με δώρο ένα βιβλίο ιστορίας του συλλόγου αλλά και μία φανέλα, ενώ από το γήπεδο θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τους λαχνούς με έπαθλο ένα τατουάζ αξίας 500 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ