aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ νοοτροπία νικητή, η διαιτησία και οι «υπερβολές» από τον Απόλλωνα

Η νοοτροπία νικητή, η διαιτησία και οι «υπερβολές» από τον Απόλλωνα

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Το αρχικό του σκόλιο: «Έχει καταφέρει ο προπονητής από το καλοκαίρι να περάσει τη νοοτροπία νικητή στους ποδοσφαιριστές του, είτε παίζουμε με 10 είτε με 9. Δεν πρέπει σε κανένα σημείο του αγώνα να τα παρατάνε. Φαίνεται ότι αυτό το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό το προπονητικό τιμ. Αυτό θέλει να βλέπει και η διοίκηση αλλά και ο κόσμος, το γεγονός ότι δεν θέλουν να χάνουν».

Τι σημαίνει αυτή ισοπαλία για την Ανόρθωση: «Δεν μπορούμε να μένουμε ικανοποιημένοι με τις ισοπαλίες, ωστόσο όταν μένεις από νωρίς με 10 παίχτες και έχεις να αντιμετωπίσεις μια καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Δεν τα βάλαμε κάτω, οι ποδοσφαιριστές έμειναν πιστοί στο πλάνο του προπονητή και συγκεντρωμένοι. Το γκολ της ομάδας μας θεωρώ ότι ήταν δικαίωση».

Τι ανέφερε ο Σιβού και πως θα αντιδράσεις η Ανόρθωση: «Δεν είχε πρόθεση για χτύπημα, δεν φαίνεται ούτε μέσω των τηλεοπτικών προβολών, έχουμε και εμείς την απορία για το τι έγινε. Δεν φαίνεται να έγινε το οτιδήποτε. Ο ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος, ήταν διψασμένος και ήθελε να τα δώσει όλα. Θα χάσει τουλάχιστον δύο παιχνίδια, και είναι πικραμένος. Ευχαρίστησε ο ίδιος τον κόσμο και μας είπε ότι θα επιστρέψει δυνατός. Διερωτόμαστε τι ακριβώς έκανε γιατί αυτή η φάση έφερε νεύρα. Είναι η γενικότερη εικόνα που μας προβλημάτισε. Αν εξαιρέσουμε 3-4 αγώνες, στους υπόλοιπους αγώνες διακαιόμασταν κάτι περισσότερο από αυτό που πήραμε. Μας προβληματίζει. Η διοίκηση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει την ομάδα. Πιθανόν να τοποθετηθεί και ο πρόεδρος κατά την διάρκεια της ημέρας».

Για τα παράπονα του Απόλλωνα: «Ο Κιννής ανέφερε ότι όλα ήταν εντάξει, και ο Φανούριος το αντίθετο. Να μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούν, και ποιος από τους δύο έχει δίκαιο. Έγιναν όλες οι διευκολύνσεις από πλευράς μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπερβάλουν και δυναμιτίζουν το κλίμα. Να είμαστε πιο προσεκτικοί, ειδικά όταν έγιναν όλα τα απαραίτητα. Αφήνουμε τα πράγματα ως εδώ και αν χρειαστεί να τοποθετηθούμε ξανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ