aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η νέα ομάδα του Αντρέ Πάους

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντρέ Πάους ανακοίνωσε η ΑΕΛ, με τον Ολλανδό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί». Ο Πάους είχε περάσει από την Ανόρθωση και θα αναλάβει επίσημα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 3 Απριλίου.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο Αντρέ Πάους. Ο Πάους θα είναι στη Λάρισα από το Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κύριο Πάους για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020. Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο Πάους. Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ