aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «Μεγάλη Κυρία»… φόρεσε τα γάντια της

Η «Μεγάλη Κυρία»… φόρεσε τα γάντια της

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τυπικός στο ραντεβού του με την Ανόρθωση παρουσιάστηκε ο Μάριο Φελγκέιρας, ο οποίος από χθες το πρωί βρίσκεται στην Κύπρο. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει έρθει στην ομάδα της Αμμοχώστου για να καλύψει το μεγάλο κενό του Αριέλ Αρούς και όλοι αισιοδοξούν ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Ο 31χρονος πορτιέρε ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα από τους κυανόλευκους, αφού προηγουμένως υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Πρόκειται για 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπράγκα τη σεζόν 2008-09, φορώντας τη φανέλα της για ένα χρόνο, προτού ακολουθήσουν οι επίσης πορτογαλικές Βιτόρια Σετούμπαλ και Ρίο Άβε.

Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ομάδα εκτός Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στη ρουμανική Μπρασόβ, παραμένοντας για μια χρονιά προτού μετακομίσει στην Κλουζ, στην οποία πραγματοποίησε τρεις γεμάτες σεζόν από το 2012 μέχρι το 2015, αγωνιζόμενος μάλιστα και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ζημιά €2.284.702  

Το 2015 ο Φελγκέιρας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κόνιασπορ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στο ρόστερ της Πάσος Φερέιρα, ομάδα με την οποία κατέγραψε αρκετές συμμετοχές.

Τώρα σειρά παίρνει ο Σεκού Σισέ, ο οποίος θα είναι -εκτός απροόπτου- ο επόμενος που θα ανακοινωθεί, ενώ όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν και τις εξελίξεις με τον Μίχαλ Γκιουρίς.

Επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου ότι από εβδομάδας αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα. Κάτι που θα είναι ό,τι καλύτερο, καθώς θα έρθει στην Κύπρο και θα πιάσει δουλειά, χωρίς να χάσει μεγάλο έδαφος σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ