aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ μεγάλη ικανοποίηση του κόουτς...

Η μεγάλη ικανοποίηση του κόουτς…

Για το πρόσφατο παιχνίδι με την Αραράτ, την Ανόρθωση, αλλά και τη συνέχεια μίλησε στη σελίδα του τμήματος φούτσαλ, ο τεχνικός της «Κυρίας» Γιώργος Κυριάκου. Ο κόουτς εξέφρασε την ικανοποίηση του, για το θετικό ξεκίνημα τονίζοντας πως η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

-Κόουτς νικηφόρο αποτέλεσμα, πως είδες το παιχνίδι; 

«Ειδικά σε παιχνίδι πρεμιέρας, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Εντούτοις αν και η ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο οι βαθμοί συνοδεύτηκαν με μία καλή εμφάνιση».

-Τι σας άφησε ικανοποιημένο και τι όχι από την εμφάνιση απέναντι στην Αραράτ;

«Έμεινα ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα και τη θέληση που έδειξε η ομάδα, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης η ομάδα φαίνεται να δένει σιγά σιγά ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις καλύτερα αλλά σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι».

-Επόμενο παιχνίδι με την ΑΜΕΚ την Πέμπτη, ένα σχόλιο για αυτό το παιχνίδι;

«Το επόμενο παιχνίδι αναμένεται να είναι πιο δύσκολο αλλά θα αντιμετωπιστεί με κάθε σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ