aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ «μαγεία» Ράγιος και τα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν

Η «μαγεία» Ράγιος και τα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν

Ο Ρούβερν Ράγιος έδωσε μαγική ασίστ στο πρώτο τέρμα που σημειώνει ο Ντούρις, ενώ με δύο προσωπικά γκολ στο 73΄ και 86΄διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην ευρεία νίκη της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού με 4-0. Ο Ισπανός έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που κέρδισε φέτος η Ανόρθωση και έφθασε ήδη τα επτά γκολ σε ισάριθμα ματς, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Η καθοριστική φάση

Εκεί που ο Ολυμπιακός πήγε να ανέβει και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, ήρθε το δεύτερο γκολ από τους γηπεδούχους. Ο Κατσιαράβα εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Καλτσά και διαμόρφωσε στο 53΄ το 2-0. Τέρμα που «σκότωσε» ψυχολογικά τον Ολυμπιακό και παραλλήλως, άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την «Κυρία» ώστε να κλειδώσει άλλο ένα τρίποντο στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η διαιτησία

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Νεοκλέους και των βοηθών του. Ειδικά στο δεύτερο μέρος έγινε κακή διαχείριση του αγώνα με κάποια εύκολα σφυρίγματα που προκάλεσαν εκνευρισμό. Ο βοηθός Ξενοφώντος κακώς δεν σήκωσε τη σημαία στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης που ήταν οφσάιντ ο Καλτσάς, ενώ κακώς ο ίδιος βοηθός ακύρωσε το γκολ του Σαντίκ στο 79΄. Άλλο ένα λάθος έγινε στο 90΄ από τον βοηθό Ξενοφώντος, όταν ο Καλτσάς σκόραρε από κανονική θέση, αλλά σήκωσε τη σημαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ