Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ «μαγεία» Ράγιος και τα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν

Η «μαγεία» Ράγιος και τα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν

Ο Ρούβερν Ράγιος έδωσε μαγική ασίστ στο πρώτο τέρμα που σημειώνει ο Ντούρις, ενώ με δύο προσωπικά γκολ στο 73΄ και 86΄διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην ευρεία νίκη της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού με 4-0. Ο Ισπανός έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που κέρδισε φέτος η Ανόρθωση και έφθασε ήδη τα επτά γκολ σε ισάριθμα ματς, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Η καθοριστική φάση

Εκεί που ο Ολυμπιακός πήγε να ανέβει και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, ήρθε το δεύτερο γκολ από τους γηπεδούχους. Ο Κατσιαράβα εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Καλτσά και διαμόρφωσε στο 53΄ το 2-0. Τέρμα που «σκότωσε» ψυχολογικά τον Ολυμπιακό και παραλλήλως, άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την «Κυρία» ώστε να κλειδώσει άλλο ένα τρίποντο στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η διαιτησία

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Νεοκλέους και των βοηθών του. Ειδικά στο δεύτερο μέρος έγινε κακή διαχείριση του αγώνα με κάποια εύκολα σφυρίγματα που προκάλεσαν εκνευρισμό. Ο βοηθός Ξενοφώντος κακώς δεν σήκωσε τη σημαία στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης που ήταν οφσάιντ ο Καλτσάς, ενώ κακώς ο ίδιος βοηθός ακύρωσε το γκολ του Σαντίκ στο 79΄. Άλλο ένα λάθος έγινε στο 90΄ από τον βοηθό Ξενοφώντος, όταν ο Καλτσάς σκόραρε από κανονική θέση, αλλά σήκωσε τη σημαία.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ