aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ κριτική της διαιτησίας, το πρόσωπο και η φάση «κλειδί»

Η κριτική της διαιτησίας, το πρόσωπο και η φάση «κλειδί»

Παρά τη δύναμη, τη θέληση και το πάθος των ποδοσφαιριστών, την ένταση και πολλές φορές τα δυνατά μαρκαρίσματα, ο Τιμόθεος Χριστοφή τα πήγε πολύ καλά. Από την στιγμή που καταλόγισε τρία πέναλτι σε ένα ημίχρονο βρέθηκε στο «μικροσκόπιο», όμως, ήταν ορθός και στα τρία, δύο για τον ΑΠΟΕΛ και ένα για την Ανόρθωση. Σωστά έδειξε κίτρινη στον Λαβόρδε για θέατρο, όπως και στον Ιωάννου που ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε, ενώ στο τέλος θα μπορούσε να δώσει άλλο ένα πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ για τράβηγμα του Εγγλέζου στον Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: Έγινε της… άσπρης βούλας, τρία πέναλτι σε ένα ημίχρονο (vids)

Το πρόσωπο του αγώνα
Τι άλλο μπορούσε να κάνει ο Αλ Τάαμαρι σ’ ένα ματς; Αρχικά κέρδισε δυο πέναλτι τα οποία εκτέλεσε εύστοχα ο Μοράις και ακολούθως μ’ ένα εξαιρετικό γκολ, μετά από σπουδαία ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα, οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην επιτυχία. Ο 21χρονος Ιορδανός ήταν ασταμάτητος και τις πλείστες περιπτώσεις εάν τον σταματούσαν οι αντίπαλοί του, ήταν με φάουλ. Ταχύτατος και με σπουδαία ντρίπλα, αποτελεί λίρα εκατό για τους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Οι καλύτερες φάσεις και τα πέναλτι του ντέρμπι  

Η καθοριστική φάση
Η Ανόρθωση άρχισε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε δυο καλές ευκαιρίες. Ο ΑΠΟΕΛ στην πρώτη του τελική προσπάθεια είδε δίχτυα με τον Τάαμαρι. Ένα όμορφο γκολ από τον Ιορδανό, που έμελλε να κρίνει και το αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ