aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΗ Κηφισιά του Αρτυματά νίκησε τον Παναθηναϊκό Β' του Αντωνίου (vid)

Η Κηφισιά του Αρτυματά νίκησε τον Παναθηναϊκό Β’ του Αντωνίου (vid)

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο η Κηφισιά ήταν αυτή που σκόραρε στις λίγες φάσεις που της παρουσιάστηκαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να νικήσουν 2-0 την ομάδα του Γιάννη Βονόρτα στο γήπεδο της Καισαριανής, στην πρεμιέρα της Super League 2.

Βασικός και αναντικατάστατος για τους γηπεδούχους ήταν ο Παναγιώτης Αρτυματάς, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Κηφισιάς από την Ανόρθωση. Για τους πράσινους της Αθήνας, πέρασε στο 46ο λεπτό στην αναμέτρηση ο 18χρονος Ευαγόρας Αντωνίου, που πήρε μετεγγραφή στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΛ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά: Μιχελής, Πριόνας, Αρτυματάς, Γκότοβος (34’ Παυλάκης), Σωτηράκος, Οικονομίδης (88′ Μκριτσιάν), Πρίτσας (34’ Παπασάββας), Καλλέργης (67’ Καραγκούνης), Ντοριβάλ, Τετέι, Κρητικός.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (46’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Θεοχάρης (88′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Ενγκμπακοτό, Ηλιάδης (60’ Σαρδέλης), Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης (77’ Σέχου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ