aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ έβδομη ομάδα του Φοφανά στην Κύπρο!

Η έβδομη ομάδα του Φοφανά στην Κύπρο!

Στην Εληά Λυθροδόντα συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας, της Ομόνοιας, της Ανόρθωσης και του Ερμή Γκαουσού Φοφανά, ο οποίος έπαιξε και στην Β’ Κατηγορία με τη φανέλα του Οθέλλου Αθηαίνου και του Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Η ομάδα του Δημήτρη Δασκαλάκη ήρθε σε συμφωνία με τον Νιγηριανό εξτρέμ ο οποίος αναμένεται πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. «Η… βόμβα “έπαιξε”», είναι το μήνυμα της ομάδας στα social media με το πιο κάτω video.

Η ανακοίνωση: «Μετά από πολλές μέρες διαπραγματεύσεων είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την σύναψη συμφωνίας με τον έμπειρο μέσο επιθετικό Gaousou Fofana. Ο Gaousou με παρουσίες στην Πορτογαλία και στην Κύπρο σε Δόξα Κατοκοπιας,Ανόρθωση Αμμoχώστου,Ομόνοια Λευκωσίας,Ερμή Αραδίππου,Οθέλλο Αθηένου και στην περσινή χρονιά με τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Ευχαριστούμε τον Gaousou που προτίμησε να φορέσει την φανέλα του ιστορικού μας σωματείου. Επίσης ευχαριστούμε όσους βοήθησαν αυτές της μέρες να επιτευχθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Gaousou επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 26 στην πλάτη. Τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και πόλα γκολ με την πράσινη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ