aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επιβεβαίωση της εικόνας η οποία ισούται με 1.000 λέξεις!

Η επιβεβαίωση της εικόνας η οποία ισούται με 1.000 λέξεις!

Η διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, ανάρτησε τη φωτογραφία που βλέπετε στο Facebook και απευθύνει τις ευχαριστίες της προς τον κόσμο με αφορμή το γεγονός πως η κερκίδα σε κάθε ματς γεμίζει με παιδιά, μαμάδες, πατεράδες και γενικώς επικρατεί υπέροχο οικογενειακό κλίμα.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο της Ανόρθωσις που κάθε βδομάδα γεμίζει το γήπεδο μας, με παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, συμπαίκτες. Το γήπεδο μας έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση! Κερδίσουμε η χάνουμε είναι πάντα εκεί. #ourhomeawayfromhome», αναρτήθηκε.

Ειδικά ο πατέρας που διακρίνεται στη φωτογραφία με το αξιολάτρευτο παιδί του να κρατάει μία μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, είναι η μεγάλη επιβεβαίωση πως μία εικόνα αντιστοιχεί σε 1.000 λέξεις (και πολύ περισσότερες καμιά φορά). Άμα σιγά-σιγά αρχίζουν να… τρώνε πόρτα και αυτοί οι λίγοι που πάνε στα κλειστά γήπεδα για να βγάλουν προς τα έξω τον άθλιο χαρακτήρα τους βρίζοντας συνεχώς σε αγώνες ανάμεσα σε ομάδες με νεαρούς παίκτες ή γυναίκες, θα ήταν ό,τι πιο όμορφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ