aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επιθυμία του Μαϊσουράντζε και η αναμονή για την απάντησή του

Η επιθυμία του Μαϊσουράντζε και η αναμονή για την απάντησή του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Υπομονή μερικών ημερών θα κάνουν οι φίλοι της Ανόρθωσης για τα νεότερα στην περίπτωση του Ιράκλι Μαϊσουράντζε, κατά πόσο δηλαδή ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορά τη φανέλα με τον φοίνικα.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να έχει καταθέσει νέα πρόταση. Αφού την εξετάσει ο Γεωργιανός μέσος, θα δώσει και την απάντησή του η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή από βδομάδας. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην «Κυρία», εάν κι εφόσον ικανοποιηθεί από τη νέα πρόταση που του έγινε.

Ο 27χρονος μέσος είπε ότι θέλει να νιώθει ασφάλεια, καθώς η προηγούμενη πρόταση που του είχε γίνει, προνοούσε απολαβές οι οποίες έφθαναν σε ικανοποιητικό επίπεδο μόνο μέσα από το μπόνους των συμμετοχών. Ο παίκτης όμως δεν θέλει κάτι τέτοιο, δηλαδή ένα σημαντικό μέρος των απολαβών του να εξαρτάται από μπόνους συμμετοχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ