aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επιθυμία Κετσπάγια για τον «άσο» και ο... μετέωρος Γιωργαλλίδης

Η επιθυμία Κετσπάγια για τον «άσο» και ο… μετέωρος Γιωργαλλίδης

Στο περίμενε έχει τον Αντώνη Γιωργαλλίδη η Ανόρθωση. Το συμβόλαιο του Κύπριου τερματοφύλακα με την ομάδα της Αμμοχώστου ολοκληρώθηκε τέλος Μαΐου και δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το κατά πόσο θα συνεχίσει στην «Κυρία» γι’ άλλο ένα χρόνο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κάνει σκέψεις για ενίσχυση της Ανόρθωσης στη θέση του τερματοφύλακα, παρά το γεγονός ότι δεσπόζει η παρουσία του Γκεόργκι Λόρια. Ο Γεωργιανός πορτιέρε ήταν εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε πρόωρα, ενώ δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε δικαίωμα αποχώρησης εάν έφερνε πρόταση μέχρι το τέλος του προηγούμενου μήνα έναντι συγκεκριμένου ποσού.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της Ανόρθωσης δύο φορές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί να προσθέσει στο ρόστερ άλλον ένα τερματοφύλακα και κοιτάζει στο «παζάρι» για τις διαθέσιμες επιλογές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην λαμβάνει θέση στον Κατάλογο Α’, επομένως θα πρόκειται είτε για νεαρό κάτω των 22 ετών είτε για Κύπριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ