aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επίθεση καίει τον Πούτσε

Η επίθεση καίει τον Πούτσε

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Αριθμοί που καίνε τον Αντόνιο Πούτσε, σκιαγραφούν την επιθετική επίδοση της Ανόρθωσης στις πρώτες έξι αγωνιστικές, και την έχουν κατατάξει ως την τρίτη χειρότερη στο πρωτάθλημα, παρέα με τη Νέα Σαλαμίνα και την Αναγέννηση.

Οι κυανόλευκοι σκόραραν μόλις στα μισά παιχνίδια. Από τα πέντε τέρματα που σημείωσαν, μόνο τα δύο προήλθαν από ενέργειες εντός της αντίπαλης περιοχής: όταν ο Καρλίτος σέρβιρε στον Καμπρέρα, στο 2-1 επί του Άρη και όταν ο Γκάμπριελ με σέντρα έδωσε την ευκαιρία στον Καλντερόν με κεφαλιά να ισοφαρίσει 2-2 την ΑΕΖ. Καμία άλλη οργανωμένη επίθεση δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Μια φορά η «Κυρία» είδε δίχτυα από στατική εκτέλεση, με το πέναλτι του Κολούνγκα απέναντι στον Γκολζ του Άρη, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής: Με εκείνο το ασύλληπτο ψηλοκρεμαστό του Ράγιος που νίκησε τον Ταουντούλ της ΑΕΖ, όπως και με το σουτ του Καμπρέρα που κατέληξε στην εστία του Μίνιο της ΑΕΚ.

Τα ακόλουθα στατιστικά, φανερώνουν τη μέχρι σήμερα αποτυχία του αρχικού σχεδιασμού του Ισπανού προπονητή, να βάλει την ομάδα του σε ρόλο οδηγού: Δεν έχει πάρει ποτέ το προβάδισμα στο σκορ! Δεν έχει ποτέ σημειώσει τέρμα στο πρώτο ημίχρονο! Μόνο από το 71’ και μετά…

Πέρα από την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας, κόστισαν στην Ανόρθωση και τα ακόλουθα: Στο χρονικό σημείο της απόκτησής του, ο Καμπρέρα ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Ο Κολούνγκα όταν ντύθηκε στα μπλε είχε κάνει προετοιμασία αλλά κλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ να προσαρμοστεί στην ομάδα. Οι έως τώρα εμφανίσεις του «παλιού» Γκονσάλβες είναι απογοητευτικές, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρίος δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ