aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επιστροφή του δίνει ελπίδες

Η επιστροφή του δίνει ελπίδες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τα υφιστάμενα δεδομένα στην άμυνα της Ανόρθωσης φαίνεται ότι είναι δύσκολο η ομάδα να παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Οι Καλντερόν, Βίκτορ και Αγιλάρ, όποτε αγωνίστηκαν, δεν έδειξαν ότι μπορούν να βγάλουν μια καλή εικόνα προς τα έξω, πέρα από κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις. Έτσι, η χημεία στην άμυνα της ομάδας της Αμμοχώστου είναι ένα κομμάτι που αγνοείται και που στην Ανόρθωση προσπαθούν να τη βρουν το συντομότερο.

Η επιστροφή του Ερέρο, πάντως, ίσως βοηθήσει τον Αντόνιο Πούτσε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του στην άμυνα. Ο 32χρονος πολύπειρος στόπερ προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Κατά πόσο θα μπορέσει η παρουσία του Ερέρο να σουλουπώσει λίγο την ομάδα αμυντικά είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα από τα παιχνίδια, μιας και η απάντηση θα δοθεί μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα ο Πούτσε θα χρειαστεί να κάνει και άλλες δοκιμές μιας και βλέπει ότι υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίστηκες χθες με πρωινή προπόνηση. Απουσιάζουν οι διεθνείς Γιαν Κόπριβετς (Εθνική Σλοβενίας), Αμπντουλαχί Σεού (Εθνική Νιγηρίας) και Μάριος Νικολάου (Εθνική Ελπίδων). Άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ομόνοια και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρει η ομάδα να πάρει τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα και να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Η τεχνική ηγεσία ψάχνει να βρει τρόπους για να βελτιώσει την ομάδα, να της προσδώσει περισσότερη συνοχή, να την παρουσιάσει ανταγωνιστική στο ΓΣΠ και ικανή να διεκδικήσει με απαιτήσεις τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ