aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ «επιστροφή» της «Κυρίας»! (vid & pics)

Η «επιστροφή» της «Κυρίας»! (vid & pics)

Με σχετικά εύκολο τρόπο επανήλθε στις νίκες η Ανόρθωση μετά την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα (1-1) στο Τσίρειο. Χάρις σε τέρματα των Ντουγκλάο (49′), Σιεού (59′ πεν.) και Καμαρά (89′), κέρδισε με 3-1 τον Εθνικό Άχνας και πλέον εύχεται σε αποτελέσματα που θα την συμφέρουν στα παιχνίδια των ανταγωνιστών της για να μειώσει τη διαφορά και να πλησιάσει ξανά στην κορυφή. Επίσης, αύξησε τη διαφορά από την 5η ΑΕΛ στο +8.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ζόρικο για την Ανόρθωση, αφού φάσεις δεν έφτιαχνε. Στην επανάληψη, η ομάδα της Αμμοχώστου σκόραρε νωρίς (49′) με τον Ντουγκλάο και κάπου εκεί απέβαλε το άγχος που είχε αρχίσει να την κυριεύει. Στην επανάληψη σκόραρε ο Σιεού με πέναλτι που κέρδισε ο Καμαρά στο 59′ κάνοντας το 2-0, όμως, ο Κ. Ηλία μείωσε με κεφαλιά στο 62′ και φόρτωσε με λίγο άγχος τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου. Το τρίτο γκολ ήλθε με σουτ του Καμαρά στο 89′ και η ομάδα του Ρόνι Λέβι πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Πρόσωπο της αναμέτρησης, ήταν αναμφίβολα ο Σιεού. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ανόρθωσης (θα μετεγγραφεί στην Μπούρσασπορ) και ήθελε να βάλει τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση. Εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 59′ μετά από επιθυμία όπως φάνηκε του Λέβι και των συμπαικτών του, κάνοντας το 2-0 και δίνοντας αέρα νίκης στην «Κυρία».

Αρκετά καλή η διαιτησία του Αβραάμ Τσούκκα και των βοηθών του. Η Ανόρθωση είχε σκοράρει στο 31′ όμως φαίνεται σωστά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ. Σε γενικές γραμμές στάθηκε αρκετά καλά το διαιτητικό τρίο χωρίς να επηρεάσει το ματς με τις αποφάσεις του.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεού, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πηλέας, Αμπντουλάγιεφ, Γκάντζεφ (56′ Χατζηπασχάλης), Ζοάο Βίκτορ, Σισέ (86′ Μ. Ιωάννου), Άλβες (68′ Ματθαίου), Καμαρά.

Εθνικός Άχνας (Χρίστος Πογιατζής): Μπογκατίνοφ, Ρόγκατς, Κονέ, Κ. Ηλία (71′ Χαραλάμπους), Κυπριανού, Κουσιάππας, Α. Ηλία, Παπαγεωργίου, Μουλαζίμης, Αρέστη, Μελάς.

Σκόρερ: 49′ Ντουγκλάο, 59′ πεν. Σιεού, 89′ Καμαρά / 62′ Α. Ηλία.

Κίτρινες: Γκάντζεφ, Καμαρά (6η), Ντουγκλάο (6η) / Α. Ηλία, Μουλαζίμης.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

Τέταρτος: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ