aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επιστροφή Πουλλαΐδη αντικαθιστά τον Κετσπάγια στο «Χωρίς VAR»

Η επιστροφή Πουλλαΐδη αντικαθιστά τον Κετσπάγια στο «Χωρίς VAR»

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης και όχι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι τελικά ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet. Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» ήταν αρχικά ο καλεσμένος, όμως εξαιτίας καθυστέρησης στην ημέρα άφιξής του στην Κύπρο προγραμματίστηκε να φιλοξενηθεί ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως ανακοινώθηκε από την συνδρομητική πλατφόρμα.

Εν τέλει ο Χρίστος Πουλλαΐδης επέστρεψε στην Κύπρο αργά το βράδυ της Τετάρτης για να παραβρεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και θα είναι ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» την Πέμπτη (25/6, 21:30). O μεγαλομέτοχος της εταιρείας είναι σε αυτοπεριορισμό μετά το ταξίδι, αλλά δεν προκύπτει οποιοδήποτε εμπόδιο καθώς η συνέντευξη θα γίνει διαδικτυακά, μέσω της τεχνολογίας.

Το δελτίο Τύπου της Cablenet:

Η εκπομπή «Χωρίς VAR» φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τον διοικητικό ηγέτη της Anorthosis Famagusta Χρήστο Πουλλαΐδη, ο οποίος ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση.

Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» στέκεται επίσης, στην περσινή πορεία της ομάδας που ολοκληρώθηκε άδοξα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ τοποθετείται και για την επιστροφή του στα διοικητικά της Ανόρθωσης και τα σχέδια για το μέλλον της.

Αναλύει το πλάνο της νέας χρονιάς, τη συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια και το πως επηρεάζεται το χτίσιμο της «Κυρίας» από τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την πανδημία.

Αυτά και πολλά άλλα στην εκπομπή «Χωρίς VAR», αυτή την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 21:30 από το Cablenet Sports 1HD, στην πλατφόρμα της Cablenet.

Μέγας χορηγός εκπομπής Sabbianco Properties.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ