aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επίσημη θέση της Ομόνοιας για τον Σίλντενφελντ

Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για τον Σίλντενφελντ

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά τον ισόπαλο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα κάνει εξαιρετικά την πιθανότητα να μας δοθεί η ευκαιρία σε κάποια φάση να πλησιάσουμε την 4η θέση. Το κύριο πράγμα που ψάχνει η Ομόνοια είναι να χτίζει χαρακτήρα ομάδας που ενοχλείται όταν χάνει. Το δεύτερο είναι ο προγραμματισμός. Είπαμε και εμείς πως τα παιχνίδια θα παίξουν τον δικό τους ρόλο για τη νέα σεζόν. Αυτό αφορά τον καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Οφείλουμε ανεξάρτητα από τη βαθμολογία και τα κίνητρα, να έχουμε στόχο τη νίκη. Αυτό απαιτούμε, χωρίς δικαιολογία για κάτι άλλο. Ο πήχης είναι ψηλά, και πρέπει να παραμείνει. Ενόψει της νέας σεζόν, έχουμε κάνει πολλές κινήσεις και βελτιώσεις από τη διοίκηση που είναι φρέσκια. Τα λάθη που έγιναν μας έχουν βοηθήσει για χρήσιμα συμπεράσματα. Θα γίνουν κι άλλα βελτιωτικά έργα».

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: Τα δύο που κρατάει και το ένα που δεν άρεσε

Για τον Σίλντενφελντ: «Έχουμε μια πάγια πολιτική να μην σχολιάζουμε. Μόνο αν χρειάζεται να παρέμβουμε και δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Η ομάδα προγραμματισμού είναι σε πλήρη εγγρήγορση. Στόχος είναι να γίνουν ποιοτικές κινήσεις. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν ή θα μείνουν θα πρέπει να μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Χωρίς λόγια, με σοβαρότητα θα δουλέψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ