aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επιμονή για Ντούρις και οι €600.000

Η επιμονή για Ντούρις και οι €600.000

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τον είδαν αγωνιζόμενο στην Ανόρθωση, τους άρεσε, έκριναν πως μπορεί να «κουμπώσει» στη γραμμή κρούσης της δικής τους ομάδας και κίνησαν τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: «ΚΑΥΤΟΣ» ΓΚΙΟΥΡΙΣ

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη ρώσικη Όρενμπουργκ για την προσθήκη στο ρόστερ του Μίχαλ Ντούρις, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του έως το Δεκέμβριο του 2019, αισιοδοξώντας πως θα τον ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα. Όπως αφηνόταν τουλάχιστον μέχρι χθες να διαρρεύσει, θετικός για να συνεχίσει στους εξάκις πρωταθλητές είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Ο Πετεβίνος απάντησε για Ντούρις

Ο διεθνής Σλοβάκος που την 1η Ιουνίου σβήνει 30 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις και την εκτελεστική του ικανότητα, αγωνιζόμενος από τα μισά του περασμένου Ιανουαρίου στην Ανόρθωση. Σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε 11 τέρματα (1.253 λεπτά), βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Αμμόχωστου να εξασφαλίσει την τρίτη θέση. Σκόραρε στα μισά ματς που χρησιμοποιήθηκε, βρίσκοντας δίχτυα παρεμπιπτόντως απέναντι σε όλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας, εκτός από τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να πληρώσει για Ντούρις ο ΑΠΟΕΛ

Ο Ντούρις ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα, ομάδα της πατρίδας του. Πήρε μετεγγραφή το 2010 στην τσέχικη Βικτόρια Πλζεν, στην οποία αγωνίστηκε για έξι σεζόν, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό στη Μλάντα Μπόλεσβαβ. Η Όρενμπουργκ για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του είχε καταβάλει 600.000 ευρώ στη Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» ΑΠΟΕΛ και πρόταση για Ντούρις! (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ