aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ διοίκηση, το οικονομικό και οι αδυναμίες της Ανόρθωσης

Η διοίκηση, το οικονομικό και οι αδυναμίες της Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

RADIO ACTIVE (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ 18.00-19.00) ΤΗΛ. 22-744744

Μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσι και την αποδέσμευση του Ρόνι Λέβι, η Ανόρθωση άρχισε αγωνιστικά να συνέρχεται. Επέστρεψε ο ενθουσιασμός, οι καλές εμφανίσεις και οι επιτυχίες με τον Στρέπελ στον πάγκο διάνοιγαν προοπτική. Εν τέλει όμως τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που διογκώθηκαν με την προχθεσινή ήττα από την Ένωση, το τελεσίγραφο της Όρεμπουργκ, την ισοπαλία με την Αλκή και τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα έφεραν τη διοίκηση σε δύσκολη θέση.

Γιατί όμως αυτή η πτώση; Είναι πιο βαθύ το πρόβλημα; Υπάρχει ουσιαστικό νόημα στην παρουσία για άλλη μια φορά του προέδρου Ανδρέα Παντελή στην προπόνηση; Τουλάχιστον το τελευταίο, με την παρουσία του προέδρου στην προπόνηση, δεν έχει κάτι να προσφέρει ουσιώδες στα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: H επιβεβαίωση για Κατσαράβα και η οψιόν που δεν υπάρχει για Στεφανέλι

Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που το κάνει. Και άλλοι πρόεδροι στο παρελθόν μετά από άσχημες εμφανίσεις πάνε στην προπόνηση και τα λένε με τους παίκτες και τους προπονητές. Καμιά φορά σε έντονο ύφος π.χ. «τα έχωσε ο πρόεδρος… ή δε θα ανεχτούμε ξανά… κ.λπ.», όπως διαρρέεται στα ΜΜΕ.

Στην περίπτωση της Ανόρθωσης φαίνεται πως το οικονομικό είναι το μεγαλύτερό της πρόβλημα. Οι απαιτήσεις της Όρενμπουργκ ήρθαν σε μια εποχή που η ομάδα ψάχνει χρήμα για μετεγγραφές και τούτο δημιούργησε μείζον θέμα. Βέβαια εδώ δεν φταίνε οι Ρώσοι. Πρόκειται για λεφτά που είχαν να παίρνουν από την αρχή της παραχώρησης του Ντουρίς. Αυτό δεν έγινε, πιθανόν λόγω και της απώλειας εσόδων από το Γιουρόπα Λιγκ. Μοιραία προέκυψε καθυστέρηση και προφανώς μετά από μερικούς μήνες έλειψε και η υπομονή τους.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Παντελή για έλλειμμα, μετεγγραφές, Στρέπελ και Κατσαράβα

Αυτό είναι ένα θέμα που μάλλον συνδέεται με την Όρενμπουργκ και ταλαιπωρεί την ομάδα. Το οικονομικό αποτελεί σοβαρό θέμα και είναι κάτι που δεν συζητάνε μόνο οι οπαδοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Το άλλο έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας. Μπορεί να έκανε λάθος ο Στρέπελ στις αλλαγές του στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου, αλλά και η Ανόρθωση δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της λόγω αρκετών αδυναμιών που εμφανίζει από την αρχή της σεζόν. Ο Φελγκέιρας δεν ενέπνευσε ποτέ εμπιστοσύνη, ούτε ο αντικαταστάτης του Βάργκιτς και μοιραία πέφτει πολύ βάρος στον άπειρο Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Μπουφ: «Κάθε μήνα μου έλεγαν να φύγω, έχω άγχος στην Ανόρθωση»

Ο Λαβόρδε δεν βοήθησε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ούτε ο Καμαρά και έφυγε. Ο Πράνιτς, το καλύτερο αριστερό μπακ του περσινού πρωταθλήματος, δεν είναι το ίδιο καλός, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί και σε… χίλιες δυο διαφορετικές θέσεις. Ο Κοφί έφτασε στο σημείο να εκτοπίσει από τη θέση του δεκαριού τον Ράγιος, ο Ντουρίς έχασε την επαφή του με τα δίχτυα… ε, δεν χρειάζονται και άλλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ