aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ μπηχτή Πουλλαΐδη για «συμφωνία κυρίων» και η υπόσχεση

Η μπηχτή Πουλλαΐδη για «συμφωνία κυρίων» και η υπόσχεση

Κατά γράμμα τήρησε η Ανόρθωση την «συμφωνία κυρίων» ανάμεσα στους πρόεδρους των ομάδων της πρώτης εξάδας, σημείωσε ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet ανέφερε πως προτάθηκαν παίκτες άλλων ομάδων στην Ανόρθωση, αλλά δεν προχώρησε σε συμφωνία, ενώ όταν ο Ράγιος προτάθηκε σε άλλη ομάδα ο πρόεδρός της επικοινώνησε με την Ανόρθωση.

«Η Ανόρθωση πάντοτε τηρεί τις συμφωνίες της, είτε γραπτές είτε προφορικές. Αυτή την συμφωνία την τηρήσαμε κατά γράμμα. Είχαμε περιπτώσεις που παίκτες άλλων ομάδων μας προτάθηκαν, και αμέσως ενημερώσαμε τους προέδρους. Όπως προτάθηκε και ο Ράγιος σε άλλη ομάδα», σημείωσε αρχικά και ακολούθως απάντησε αν η συμφωνία είναι ακόμα σε ισχύ για την ομάδα της Αμμοχώστου για να υπογραμμίσει ότι η Ανόρθωση δεν θ’ αποκτήσει ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα της πρώτης εξάδας εάν δεν επικοινωνήσουν πρώτα με τον πρόεδρό της.

Αν υπάρχει αυτή η συμφωνία για την Ανόρθωση: «Υπάρχει και το ηθικό. Αν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα από την εξάδα, και μας προταθεί θα κάνουμε μια κουβέντα με τον πρόεδρο της άλλης ομάδας για να το ξεκαθαρίσουμε. Αυτό γινόταν και όταν ήμουν εγώ στην προεδρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε παίκτη της εξάδας χωρίς να μιλήσουμε με τον πρόεδρο της άλλης ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ